Ne odvaja se od 38 godina mlađe ljepotice koja je vršnjakinja njegove kćeri, priča se i da su se vjenčali

Snagator Dolph Lundgren (63) ne odvaja se od svoje 38 godina mlađe djevojke, osobne trenerice Emme Krokdal, a zajedno i vježbaju. 

Viđeni su kako izlaze iz teretane u Los Angelesu, a Emma je privlačila pozornost u uskim kratkim tajicama i širokoj majici. Slavni Šveđanin nosio je tajice i hlačice preko njih te gornji dio trenirke. Iako se po istreniranosti ne bi reklo da je tako velika razlika u godinama između njih, na glumčevu se licu itekako vidi. 

Lundgren je ljetos zaprosio Krokdal, koja je vršnjakinja njegove kćeri Ide i mnogi smatraju da između njih postoji nevjerojatna sličnost, što je mnogima čudno. Sretnu vijest objavio je na svom Instagramu. “Nešto jako posebno dogodilo se u Švedskoj”, napisao je Dolph, koji je romantičnu prosidbu odradio u Stockholmu. 

U posljednje vrijeme pojavila se glasina da se glumac u tajnosti oženio Emmom jer je na njegovoj lijevoj ruci prsten. Inače, Lundgren je bio dva puta u braku. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu. Greta ima 18 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *