NI TRAGA OD BOTOKSA: Salma Hayek otkrila eliksir mladosti

Salma Hayek otkrila je tajnu svoje mladolikosti. Sastojci ovog magičnog napitka deluju veoma brzo ukoliko ga reodvno i predano koristite kao što to čini neodoljiva filmska glumica..Ispostavilo se da zgodna glumica ima jednostavan recept za podmlađivnaje koji je svima dostupan, a što je najvažnije veoma lako se pravi.

Njena tajna za dobar i njegovan izgled krije se u taktici koju godinama sprovodi ui. Kako ističe, nijednom se nije podvrgla botoksu, a za njen mladoliki izgled zadužene su četiri korisne namirnice iz kuhinje.

Zgodna glumica u svom video-prilogu istakla je da je napitak baziran isključivo na vitaminu C, pa su prve i osnovne namirnice za ovu energetsku bombusočne i zdrave narandže. Osim toga, tu je i kraljica svih zdravih napitaka – kurkuma koja posjeduje blagotvorno dejstvo na organizam, ali i ljepotu uopšte.  U ovu pomješanu smjesu od narandže i kurkume, Salma dodaje i crni biber, koji osim toga što daje pikantnost ubrzava i metaboliza. Ukoliko ne volite biber, kao zamjenu možete koristiti čili papričicu ili đumbir.  Tu je i pasji trn, biljka koju koriste dame ukoliko žele da poboljšaju izgled svoje kože i učine je elastičnijom.

(Express/Story)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *