Maradona je izvršio samoubistvo? Doktor šokirao svijet

Bivši doktor Dijega Armanda Maradone Alfred Kae iznio je tvrdnje da je smrt legendarnog Argentinca “posljedica samoubistva”. On smatra da je Maradonina smrt nastala zbog “nekog oblika samoubistva”.

Neposredno pred smrt, El Pibe je bio na operaciji glave, a Kaje pretpostavlja da je poslije zahvata pao u depresiju i prestao da jede i uzima lijekove.

Kako je istakao, jedna od žena koje su se nalazile u Maradoninom okruženju mu je rekla da je Argentincu bilo “muka od života”.

Veronika Oheda, sa kojom Dijego ima dijete, rekla mi je da je Dijego umoran od svega i da ne može više jer je uradio sve što je mogao da uradi – rekao je Kaje.

Posljednje dane života Maradona je proveo u sobi u svojoj kući u Argentini.

– Uzrok njegove smrti mi ne izgleda kao klasičan srčani udar. Sve ukazuje na to da se radi o nekoj vrsti samoubistva, naveo je Kaje za argentinske medije.

On je potvrdio da je Maradona ranije pokušao da izvrši samoubistvo, na Kubi, kada se automobilom zaletio u autobus, ali je iz udesa izašao bez težih povreda.

Na kraju, on se osvrnuo i na uslove u bolnici gdje je Maradona bio operisan.

– Rano su ga pustili na kućno liječenje, radilo se o neodgovornosti, neznanju i neiskustvu. Nisam vidio da je bio pod budnom pažnjom, nisam primijetio da su se bavili njime kako treba, istakao je Kaje, prenosi “Srbija danas“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *