Vezu su počeli kad je bila u braku s njegovim prijateljem, a on ni nekoliko godina kasnije ne skida pogled s nje

Lauren Silverman i Simon Cowell snimljeni su u romantičnom trenutku na otoku Barbadosu, gdje su se i upoznali davne 2004. godine kada je ona bila u braku s Andrewom Silvermanom.

Glazbeni mogul i jedan od članova žirija popularnog talent showa “X-Factor” Simon Cowell trenutačno se nalazi na odmoru na Barbadosu, gdje se sjajno provodi u društvu prijatelja i svoje djevojke Lauren Silverman, koja privlači najviše pozornosti.

Par je snimljen na luksuznoj jahti, a 43-godišnja Lauren zavodljivo je plesala oko 61-godišnjeg Simona s čašom u ruci, dok on nije mogao skinuti pogled s njezina tijela u crvenom bikiniju u kojem je naglasila dekolte i duge noge.

Par je zajedno još od 2009. godine, a upoznali su se pet godina ranije, i to baš na Barbadosu. Ona je tada tamo ljetovala s tadašnjim suprugom Andrewom Silvermanom i njegovim dobrim prijateljem, a navodno je Simon već onda bacio oko na nju.

No kako je bila u braku, Simon je nastavio izlaziti s drugim ženama, uključujući novinarku Terri Seymour i vizažisticu Mezhgan Hussainy, s kojom je bio zaručen od 2010. do 2011. godine, no kasnije je priznao kako je to bila velika pogreška.

Nakon dvije propale veze Simon se odlučio javiti Lauren, koja je živjela u New Yorku i u čijem se društvo jako ugodno osjećao. Iako je bila udana, počeli su tajnu vezu, no sve su priznali 2013. godine kada je Lauren ostala trudna. Ubrzo nakon toga njezin je suprug zatražio razvod zbog preljuba, a brak su okončali u studenom iste godine. U finalnom dogovoru morali su poštovati odredbu da se Simon kloni Laurenina i Andrewova sina Adama ili bi u protivnom morao platiti kaznu od 50 tisuća dolara.

Lauren je na samo Valentinovo 2014. godine rodila sina Erica, koji je dobio ime po Simonovu ocu.

DNEVNIK.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *