Bivša misica nekad je svoj ljubavni život krila od svih, ali onda je upoznala njega i više je nije briga što drugi misle

Iris Mittenaere snimljena je kako razmjenjuje nježnosti sa svojim dečkom Diegom El Glaouijem na plaži u St. Barthu.

Francuska ljepotica i bivše Miss Universe Iris Mittenaere nije previše marila za objektive paparazza koji su ju uhvatili kako razmjenjuje nježnosti i poljupce sa svojim dečkom Diegom El Glaouijem na odmoru u St. Barthu.

Par je uživao u svojim trenucima na plaži, a Iris je pritom pokazala savršenu top-formu i ravan trbuh u bijelom bikiniju, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala. Iris je svom dragom i spremno pozirala na stijenama dok ju je on strpljivo fotografirao za društvene mreže

Par je u vezi posljednjih godinu dana i svoju ljubav više ne kriju ni od koga, iako je prije nego što je upoznala Diega Iris bila vrlo diskretna po pitanju svog ljubavnog života.

Na Instagramu, gdje ju prati 2,5 milijuna ljudi, često dijeli njihove zajedničke, ali i svoje atraktivne i razgolićene fotografije.

Francuskinja je svjetsku slavu stekla 2016. godine pobijedivši na svjetskom izboru za Miss Universe kada je imala samo 23 godine.

dnevnik.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *