Razotkrila je bunga-bunga zabave i Weinstein je htio uništiti, sada uživa (FOTO)

Vrijeme provodi na plaži u Miamiju u društvu prijatelja i četveronožnog ljubimca

Ambra Gutierrez (28), italijanska manekenka i finalistica izbora za Miss Italije, ne dopušta da joj pandemija koronavirusa pokvari godinu. Vrijeme provodi na plaži u Miamiju u društvu prijatelja i četveronožnog ljubimca.

Ambra je jedna od djevojaka čije se ime iznenada počelo povlačiti po medijima nakon što je kao 18-godišnjakinja bila na bunga-bunga zabavi povezanoj s bivšim premijerom Silvijem Berlusconijem. Kada je saznala da su tamo i maloljetne djevojke koje koriste za prostituciju, otišla je s tuluma i sve ispričala medijima. Rekli su joj da će dobiti posao kao najavljivačica prognoze ako dođe na zabavu, a kasnije je bila jedna od glavnih svjedokinja na suđenju protiv Berlusconija.

Italijanska manekenka optužila je i poznatog hollywoodskog zlostavljača Harveyja Weinsteina da ju je napao 2015. godine dok su zajedno gledali njezin portfolio. Iste noći prijavila ga je policiji i rekla im da joj je dirao grudi i zavlačio ruku ispod suknje.

Idućeg dana ozvučena se našla s Weinsteinom, a njihov razgovor kasnije je dospio u medije. On ju je molio da dođe u njegovu sobu, a Gutierrez je uzvraćala da ne želi. Kada ga je pitala zašto ju je napao dan ranije, on je odgovorio da mu je žao i neka samo uđe. Kada ga je Ambra upitala da li često dodiruje druge ljude protiv njihove volje, odgovorio je potvrdno.

Uprkos audio snimci, državni tužilac je odlučio da neće podignuti optužnicu protiv Weinsteina zbog nedostatka dokaza. Nakon toga je bilo dosta negativnih članaka o manekenki i prestala je dobivati manekenske gaže.

Kada je Weinstein osuđen na 23 godine zatvora u New Yorku za silovanje i seksualni napad u kulminaciji slučaja koji je lansirao #MeToo pokret, izjavila je kako osjeća olakšanje te ustvrdila kako nikada nije mislila da će biti doveden pred lice pravde.

fokus.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *