Pjevačica otkrila strašne detalje iz veze s poznatim glumcem pa digla tužbu zbog psihičkog i fizičkog zlostavljanja

FKA Twigs i Shia LaBeouf upoznali su se 2018. i u vezi su bili nekoliko mjeseci, a ona je sada protiv njega digla tužbu te je ispričala što se sve događalo unutar četiri zida.

Pjevačica Tahliah Debrett Barnett poznatija kao FKA Twigs na sudu u Los Angelesu je službeno podnijela tužbu protiv bivšeg dečka, glumca Shije LaBeoufa. 32-godišnja glazbenica u tužbi tvrdi kako ju je LaBeouf namjerno zarazio spolno prenosivom bolešću te ju je neprestano maltretirao dok su bili u vezi.

Kako stoji u službenoj tužbi, pjevačica svog bivšeg tuži zbog se*sualnog napastovanja te emotivnog stresa. Istaknula je i kako ju je LaBeouf neprestano psihički i fizički maltretirao.

Par je bio zajedno manje od godine dana kada su u svibnju 2019. godine objavili da su se razišli. Govorili su kako je razlog tome pretrpan raspored koji obojica imaju te da nemaju vremena jedno za drugo. Sada je pjevačica odlučila o svemu progovoriti, a prvi korak u tome je sudska tužba u kojoj je iznijela brojne detalje.

Bivši par upoznao se 2018. godine kada je ona gostovala u filmu za koji je scenarij upravo LaBeouf napisao. Zaljubili su se, a Shia je FKA Twigs nagovorio da se ne vraća u London, već da ostane s njim u Los Angelesu.

Problemi su počeli već u početku veze, a kaže kako ju je LaBeouf tjerao da spava gola te je pored kreveta držao pištolj. Dodaje da ju je bilo strah ići u kupaonu tijekom noći kako glumac ne bi pomislio da se radi o provalniku te krene pucati. Navodno joj je ugrožavao karijeru, a u jednom trenutku se bojala i da njezin menadžer ne može doći do nje, jer ju je Shia pokušavao na sve načine izolirati od svih s kime je radila.

U jednom trenutku je počela odlaziti na terapije, a psihijatrica joj je pomogla da smisli plan bijega. Mjesec dana prije prekida Shia ju je navodno uhvatio kako pakira kofere te ju je zaključao u sobu i nije joj dao da izađe te se derao na nju.

Glumac je reagirao na optužbe te je rekao kako većina svega nije točna, no dijelom krivi sebe zbog alkoholizma. “Dugujem svojim bivšima da javno iznesu svoje optužbe protiv mene zbog svega što sam im učinio. Oporavljam se od ovisnosti te se nekih stvari ni ne sjećam zbog toga jer sam bio previše pijan. Ne mogu promijeniti prošlost. Mogu je samo prihvatiti i nadati se boljoj budućnosti”, stoji u glumčevoj izjavi. “Daleko sam još od toga da sam izliječen od alkoholizma i PTSP-a, ali ustrajan sam u tome da se potpuno oslobodim ovisnosti”, rekao je.

FKA Twigs ističe da ga nije ranije prijavila jer ju je bilo strah kako bi joj to moglo naštetiti karijeri. Još jedan od razloga je činjenica da je bila uvjerena kako nadležni neće napraviti ništa po tom pitanju. “Mislila sam da mi nitko neće vjerovati”, ispričala je glazbenica. Ukoliko dobije parnicu protiv glumca, FKA Twigs ističe kako će sav novac donirati udrugama koje se bore protiv nasilja u obitelji.

dnevnik.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *