MAGIČNO: Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu

Koji ste tim? Onaj koji dekorira kompletnu kuću čim kalendar stigne do studenog ili onaj koji ležerno čeka posljednji trenutak za dekoracije? Ako svoj dom niste pretvorili u mjesto dostojno Djeda Božićnjaka, donosimo vam pregršt inspiracija. Naš omiljeni dizajn i food blogeri svake godine nadmaše sami sebe s maštovitim i često jednostavnim dekoracijama te ako ste vješti s rukama, pokušajte nešto slično.

Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 1)
Food Stories
Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 2)
Food Stories
Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 3)
Food Stories

Ne morate biti Martha Stewart da biste napravili savršen aranžman. Pomnožite malo kreativnosti, neočekivane elemente i ovu inspiraciju i sigurni smo da ćete dobiti predivnu scenografiju za uživanje s obitelji i prijateljima. Grančice bora se podrazumijevaju, ali dodajte i nešto drugačije poput nara, kruški, jabuka, limuna ili grožđa. Prvo odaberite shemu boja, a potom sloj po sloj gradite dekoraciju vodeći računa da pomiješate različite veličine i teksture kako bi vaša dekoracija bila jedinstvena.

Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 4)
Signe Bay
Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 5)
Sofia Jansson

Ono što možete zaključiti iz ovih scena je da ako pogodite pravu mjeru i kombinaciju elemenata, i najobičnije stvari postaju neobične i zanimljive. Papirane zvijezde, satenske trake, tegle i bijele svijeće ne koštaju puno i lako ih je nabaviti. Kao rezultat ćete dobiti decentne ukrase i miran prostor.

Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 6)
Kraut Kopf
Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 7)
Linda Lomelino
Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 8)
Rodica Goldewski
Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 9)
Signe Bay

Ako doista želite fascinirati svoje goste, onda maknite fokus sa sredine stola i usmjerite ga u zrak. Pričamo o neobičnim visećim dekoracijama koje su preplavile Instagram i napravile to da svi razmišljamo o pampas travi umjesto lustera. Od te ideje smo naravno odustali iz praktičnih razloga, ali Božić je idealno vrijeme da malo ludujete s varijacijama tog koncepta. Ideja je puno , od suhih grana ukrašenih sjajnim kuglama sve do visećih buketa. Odvažite se.

Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 10)
Viola Minevra
Božićne dekoracije koje će vaše goste oboriti s nogu (фото 11)
Food Stories

buro247.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *