Samo nekoliko dana nakon što je uništila jedan brak uživa na plaži i hvali se figurom u 47. godini

Larsa Pippen snimljena je kako uživa na plaži u Miamiju samo nekoliko dana nakon što je supruga košarkaša Malika Beasleyja, s kojim je uhvaćena u preljubu, podnijela papire za razvod.

Bivša supruga košarkaša Scottyja Pippena uhvaćena je kako razmjenjuje nježnosti s 22 godine mlađim i oženjenim košarkašem Malikom Beasleyjem.

Malikova supruga Montana Yao za njegovu je nevjeru doznala na Twitteru, kada su procurile fotografije na kojima se drži za ruke i šeta kroz jedan trgovački centar u Miamiju s Larsom te je odmah nakon toga podnijela papire za razvod, prenosi Daily Mail.

Iako je prošlo samo tjedan dana otkada je uništila jedan brak, Larsa je sada snimljena kako uživa na plaži u Miamiju kao da se ništa nije dogodilo.

U jednodijelnom crnom kupaćem kostimu s dubokim prorezima pokazala je bočni dio grudi i naglasila svoje zanosne obline, a premda se pokušala sakriti iza golemih sunčanih naočala, bilo ju je teško ne zamijetiti.

Društvo na plaži pravila joj je prijateljica Michelle Pooch, koja je također nosila izazovni jednodijelni kostim s prorezima, a dame su snimljene kako piju koktele i sunčaju se.

Košarkašu kojem je nedavno uništila brak ovoga puta nije bilo ni traga.

Larsa je inače poznata je po vezama s košarkašima. Svi njezini ljubavnici godinama su mlađi od nje, a nedavno je osvanula na naslovnicama brojnih tabloida kada je objavila da je bila u vezi s Tristanom Thompsonom, ocem djeteta Khloe Kardashian.

S Pippenom je u braku provela gotovo 21 godinu, a papire za razvod podnosila je čak dvaput. Prvi put je to napravila 2016. godine, nakon čega su se pomirili, a zatim opet 2018. godine, što je bilo i konačno. Zajedno imaju četvero djece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *