Baka (94) postala hit na društvenim mrežama: Ispričala šta je napravila kad je uhvatila supruga u varanju

Video, koji je objavljen 22.jula pregledan je 13,1 miliona puta na TikTok-u, a dodatnih 44 miliona puta na Facebooku.

On je počeo objavljivati smiješne videe u kojima pratitelji, njih čak 600 hiljada, imaju prilike vidjeti njen poseban karakter i osobnost.

U jednom posebno popularnom videu koji je 57 miliona puta pregledan na TikToku i Facebooku Doris se prisjeća kako je uhvatila supruga u varanju te osvete koju je priredila njemu i njegovoj ”prijateljici”.

– Saznala  sam da ima drugu djevojku pa sam se sprijateljila s njom. Jedne noći otišle smo u izlazak, a ja sam odlučila da neću ništa piti. Za razliku od mene, ona se napila.

Kada je bilo vrijeme da pojedemo nešto, ona je bila toliko pijana da je pala licem u hranu i tako zaspala. Onda sam nazvala supruga i rekla mu da dođe po svoju prijateljicu – ispričala je Doris u videu.

Doris je na društvenim mrežama  podijelila mnoštvo detalja o svom životu, uključujući kako je imala dva muža alkoholičara i petero djece, a nakon drugog razvoda radila je čak tri posla kako bi se brinula o njima.

Na kraju je pokrenula vlastiti  vrtić gdje su klijenti plaćali zavisno o svojim primanjima, pa je čak nudila i besplatnu brigu o djeci za siromašne majke.

Preuzeto sa: vecernji.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *