U 57. godini preminuo pjevač narodne glazbe Džej Ramadanovski, liječnici ga nisu uspjeli spasiti

Popularni pjevač narodne glazbe Džej Ramadanovski preminuo je iznenada u 57. godini života, prenosi srpski portal Telegraf.

Džej je preminuo u svom domu kamo je bila pozvana hitna pomoć i pokušala ga reanimirati, no nažalost bezuspješno.

U jednom od nedavnih intervjua izjavio je kako mu je zdravlje narušeno, i da bi koronavirus mogao biti za njega poguban u slučaju da se zarazi njime, a prema pisanju portala Blic  njegovi su najbliži potvrdili kako je preminuo zbog srčanih problema.

Ne smijem nigdje izlaziti da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može koban. Ne viđam se čak ni s najboljim prijateljima i moram priznati da mi jako nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smio da pijem”, izjavio je prije nekoliko dana za Telegraf.

Džej je prije tri godine bio na operaciji srčanih zalistaka u Beču i od tada je morao strogo kontrolirati prehranu i brinuti o zdravom životu prema uputama liječnika.

Rođen je u Beogradu 1964. godine u romskoj obitelji podrijetlom iz Makedonije. Glazbom se počeo baviti krajem osamdesetih godina, a devedesetih je stekao slavu u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Ostat će zapamćen po hitovima “Nedelja”, “Sunce ljubavi”, “Ugasila si me”, “Imati pa nemati”, “Slavija”, “Zrno mudrosti” i mnogim drugima, a glumio je i u filmu Lepe Brene “Hajde da se volimo 2”. 

dnevnik.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *