Idete na plažu s malim djetetom? Činit će vam se čudno, ali ponesite ove tri stvari, olakšat ćete si život, vjerujte nam!

Koliko god je zabavno ići s malim djetetom na plažu pa gledati mališana kako uživa u plićaku, kupanje vam može pokvariti mali milijun problema: beba stavlja kamenčiće u usta, bježi preko tuđih stvari, za nožice i igračke joj se lijepi pijesak, a kad ga pokušate isprati ‘udre’ u plač… Kako bismo vas poštedjeli sličnih scena, donosimo tri naoko neobična savjeta.

Prvo što vam treba je plahta s gumicom. Prije nego prostrete ručnik, na plažu stavite plahtu i to naopako. U sva četiri ugla stavite nešto (relativno) teško, na primjer plažnu torbu, veći kamen, hladnjak za piće, knjige ili hranu. Gumica će se napeti i podignuti rub plahte, a dijete će dobiti nešto nalik ogradici, samo prostranije (i puno lakše za nošenje).

Plažne igračke nemojte pospremati u torbu, nego u mrežastu vreću pa će, kad krenete kući, svi kamenčići i pijesak koji su se po njima uhvatili ostati na plaži, gdje im je mjesto. Kako biste bili sigurni da su otpali, malo protresite vreću.

Sitni kamenčići i pijesak ‘vole’ se zalijepiti i za bebina stopala, a ako je mališan već pospan i umoran od kupanja, možda mu neće biti drago što mu močite noge kako biste s njih skinuli sva zrnca. Rješenje je baby puder koji upija vlagu i brzo suši zalijepljeni pijesak koji je potom dovoljno otresti. Ne vjerujete? Pogledajte video!

izvor: slobodnadalmacija.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *