Glavni zadatak svakog znaka Zodijaka u 2019. – Na OVO bi se trebali usredotočiti ove godine!

Svi bismo trebali postaviti svoje ciljeve svake godine, ali ponekad ne uspijevamo. Iako bi trebalo biti prilično jednostavno otkriti kamo dalje, zapravo je prilično komplicirano.

Ispunite dolje navedene stvari u vezi s vašim horoskopskim znakom. Iako možda nećete to odmah vidjeti, završavanje tih malih ciljeva moglo bi vas dovesti do mjesta na kojem trebate biti.

Ovan

Godina 2019. je godina u kojoj se morate prestati zatvarati. Prestanite trošiti cijelo svoje vrijeme na posao i uspostavite prave veze.

Svakako, vaša je karijera važna, ali ako je to sve na što ste usredotočeni, izgubit ćete iz vida tko ste i što želite biti. Vi ste mnogo više od znaka za dolar.

Bik

Godina 2019. konačno će vam pokazati kako da uzmete u ruke uzde svog života. Previše dugo ste dopuštali drugima da vas vuku okolo i vode tamo gdje oni misle da trebate biti.

Vaš cilj je da preuzmete kontrolu. Ovo je vaš život i možete birati kako ćete ga živjeti.

Blizanci

Godina 2019. će vas dovesti do mjesta rasta. Tijekom tog vremena osjećat ćete se prilično konfliktno i probijanje kroz status quo će biti jedina stvar koja vas odvaja od svih ostalih, piše Awareness act.

Nemojte se držati kutije u koju vas ovaj svijet stavlja, oslobodite se i pustite da vaše unutarnje ja sjaji.

Rak

Godina 2019. bit će vam teška, ali trebate dovršiti stvari. Vrijeme je da prekinete veze s ljudima koji vas koriste.

Molim vas, prestanite to odgađati. Ima mnogo ljudi u vašem životu koji ne zaslužuju tu biti. Prestanite smišljati izlike za njih i radite ono što znate u svom srcu da treba učiniti.

Lav

Godina 2019. bit će vam spora, osjećat ćete se vrlo izgubljeno. Tijekom ove godine trebate se upustiti u duhovnu potragu.

Znam da ste vjerojatno umorni od slušanja toga, ali propuštate nešto vrlo važno. Prestanite propuštati vidjeti stvari i dopustite sebi da se pomirite sa svime od čega ste se skrivali.

Djevica

Godina 2019. će dovesti u pitanje mnogo stvari. Prestanite biti opsjednuti s ljudima iz svoje prošlosti i otpustite prošlost. Upoznajte nove prijatelje i zabavite se!

Počnite graditi život vrijedan življenja. Što više toga doživite, sretniji ćete biti, to je činjenica koju morate prihvatiti.

Vaga

Godina 2019. će vas prisiliti da prestanete živjeti laž. Otkrit ćete svoje pravo ja osobama oko sebe i bit će čarobno.

Iako nećete dobiti odgovor koji biste htjeli, način na koji se stvari završavaju je cilj koji ste željeli ostvariti već neko vrijeme. Vjerujte u sebe.

Škorpion

Godina 2019. bit će vam teža nego bilo kojem drugom znaku. Tijekom ove godine morate naučiti oprostiti sebi i otpustiti svoje negativne emocije. Ne možete promijeniti prošlost i ne možete kontrolirati budućnost.

Što god će se dogoditi dogodit će se i to ne znači da ste učinili nešto loše. Sve što se događa, događa se s razlogom, podsjećajte se na to svaki dan.

Strijelac

Godina 2019. bit će godina zaborava za vas. Provest ćete mnogo vremena pokušavajući nastaviti dalje i pokušavajući preboljeti prošlost.

Iako mislite da ste već otpustili, nikoga nećete zavarati. Još uvijek imate malo posla prije nego što budete tamo gdje trebate biti.

Jarac

Godina 2019. će donijeti mnogo fokusa vašem životu. Iako je ovo dobra stvar, također je loša stvar, ovisno o tome na što se odlučite usredotočiti.

Učinite sve što je u vašoj moći da to dobro iskoristite i da se vaše financije isprave. Trenutno ste u kolotečini iz koje se morate iskopati.

Vodenjak

Godina 2019. povrijedit će vaše srce više nego što možete zamisliti. Morate ići naprijed i raditi na granicama, inače ćete se suočiti s mnogo lošijim posljedicama.

Prestanite puštati ljude da vas gaze, samo zato što volite nekoga ne znači da bi trebali dopuštati da vas ta osoba tretira kao da ste otirač.

Riba

Godina 2019. će vam pružiti mnogo hrabrosti. Neka vas vaša intuicija vodi do mjesta na kojem trebate biti.

Ne zaboravite da ste kreativni kreator i da ćete raditi velike stvari. Iako će vam izazovi koji vas čekaju možda biti teški za prevladati. Trebali biste raditi na pozitivnom govoru upućenog samom sebi.

Izvor: ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *