Muški parfemi kojima dame ne mogu odoljeti

Muškarci često svojim parfemima i kolonjskim vodama ne posvećuju dovoljno pažnje, već se zadovoljavaju onim poklon pakovanjima koja su dobili za rođendan ili povodom neke druge prilike, ne razmišljajući kakav će utisak to ostaviti na okruženje, odnosno onaj njegov najljepši dio.

Mirisi su nešto što žene veoma brzo primjete na muškarcima, ali i najduže pamte, pa je stoga svakome potreban miris koji vam odgovara u potpunosti, vašem ličnom stilu i stavu. Iz tog razloga, mi smo odlučili da vam predstavimo 10 favorita, koje su dame odabrale kao najljepše na muškarcima.

10. Polo Blue Sport by Ralph Lauren

Dugogodišnji favorit velikog broja muškaraca je Polo Sport, a sada je postao još bolji sa svojom novom Blue verzijom. Mirisna mešavina citrusa, nane, jabuke, hrastove mahovine i mandarine pružiće vam muževan i snažan miris.

09. Hugo Boss

Ako želite zavodljiv i muževan miris, onda je Hugo Boss pravi parfem za vas. Uživaćete u njegovom opojnom mirisu.

08. Obsession by Calvin Klein

Obsession je popularan još od 1986. godine i dalje je veoma popularan među muškarcima. Topao i jak miris oduševiće sve dame u vašem okruženju.

07. Escape by Calvin Klein

Dostupan od 1993. godine i dalje osvaja ženska srca, a muškarci ga i dalje sa ponosom nose. Mirisna kombinacija ruzmarina, eukaliptusa i dinje učiniće da se osećate elegantnim i svežim.

06. Diesel Brave Tattoo

Kada iskombinujete miris jabuke sa drvenastom aromom, dobićete Brave Tatto parfem. Ovaj parfem napraviće od vas pravog heroja koji će osvojiti ženska srca.

05. Reaction by Kenneth Cole

Od svog prvog izdanja 2004. godine, pa do sad, Reaction poboljašava samopouzdanje muškaraca. Veliki broj muškaraca koristi ovaj parfem, a njihove dame su takođe oduševljene njegovim karakteristilčnim mirisom.

04. Acqua di Gio

Svež, čist i neverovatno zavodljiv, Acqua di Gio savršen je parfem za svakog zavodnika.

03. Bleu De Chanel

Citrusna i drvenasta aroma čine savršen parfem za ozbiljnog muškarca. Odličan za poslovnog mupkarca, ovaj parfem će uvek delovati ozbiljno i muževno.

02. A* Men by Thierry Mugler

Snažan i muževan miris učiniće vas srećnim, a vaša lepša polovina će poludeti za vama. Sa A Men parfemom, uvek ćete biti zvezda.

01. One Million Intense by Paco Rabanne

Intenzivni i snažan miris One Million parfema ga čini najpoželjnijim i najpopularnijim muškim parfemom. Ovaj parfem je veoma popularan kod žena i većina dama je oduševljena kada oseti prelepu mirisnu aromu ove toaletne vode.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *