Zašto ne možete pronaći pravu ljubav?

Još uvijek ste singl, a jako biste to željeli promijeniti? Možda je neki od ovih problema u pitanju…

Vjerujete u pravu ljubav, ali mislite da još uvijek niste imali priliku susresti ju? Čini vam se da se svi parovi oko vas zaručuju, vjenčaju i osnivaju zajednički život, a vas kao da nešto neprestano koči?

Postoji bezbroj razloga zbog kojih možete imati takav osjećaj, a svakako je poželjno da zavirite u vlastiti um i srce i pokušate proniknuti što vam stvara prepreke do ostvarenja na tom planu.

SPREMNOST NA VEZU

Najvažnija činjenica koja vodi ostvarenju potencijalne veze na duge staze je da budete spremni na tu vezu. Ako ne znate kako to postići, preispitajte sami sebe. Vidite koji su vaši kriteriji za odabir patrnera, što vaš potencijalni idealan partner mora imati kako biste vi bili u potpunosti zadovoljni i prije svega, preispitajte sami sebe: jeste li dovoljno otvoreni prema drugim osobama, koliko ih puštate blizu sebi, kako se nosite s monotonijom i rutinom u vezama, koliko ste kritični prema sebi samima i slično. Spremnost na vezu znači da u svom umu i srcu morate biti spremni na otvorenost drugoj osobi i na davanje svojih osjećaja, razmišljanja, te dobrih i loših strana svome partneru. Ako ste negdje zapeli, nije kraj svijeta i sve se to da popraviti. Razmišljajte pozitivno, radite na sebi, ne odustajte od sebe, vlastitih želja i ostvarenja i uvijek budite nasmijani i širite dobru energiju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *