Jedrenje – više od životnog stila

Umijeće upravljanja jedrilicom bez obzira na smjer vjetra, svladavajući pritom često vrlo nemirne uvjete na vodi, jak vjetar ili druge nepogode, sve je samo ne jednostavno. Završiti jedriličarsku utrku i uspješno stići na cilj zahtijeva striktne pripreme, timski duh te težnju prema izvrsnosti. Rolex, najuglednija svjetska kompanija težnju prema izvrsnosti ističe kao jedan od svojih postulata i stoga ne čudi da je već godinama na najprestižnijim jedriličarskim događajima na svijetu.

Sa svojim modelom Yacht-Master, Rolex utjelovljuje istinski duh jedriličara. Sat je to koji spaja vrhunsku Rolexovu tehnologiju, superlativne performanse i bezvremenski dizajn. Elegantan, sportski i cijenjen, Yacht-Master je jednako privlačan na jahti usred otvorenog mora kao i u jahtaškom klubu. Model Yacht-Master lako je prepoznatljiv po svom višesmjernom rotirajućem 60-minutnom gradacijskom prstenu u 18-karatnom zlatu, 950 platini ili tehničkoj keramici.

Jedrenje – više od životnog stila

Rolex Yacht-Master dolazi u kućištu promjera 37 ili 40 milimetara. Posebno je atraktivan model Yacht-Master 40 u 18-karatnom Everose-zlatu opremljen s narukvicom Oysterflex, koju je razvio i patentirao Rolex. Ova tehnička narukvica spaja robusnost i pouzdanost metalne narukvice s fleksibilnošću, udobnošću i estetikom gumenog remena. Oyster-kućište sata jamči vodootpornost do 100 metara dubine i sinonim je robusnosti i pouzdanosti.

Za koji se god model sata Yacht-Master odlučili, odabrali ste vrhunski nautički sat koji će odolijevati sirovim morskim uvjetima koji često znaju pratiti jedriličare na njihovim putovanjima.

Upoznajte svijet Rolexa 

Istražite Rolexove kolekcije satova u butiku u centru Zagreba, u Ulici Frane Petrića 7, i dogovorite poseban termin s Rolexovim savjetnikom samo za sebe.

Jedrenje – više od životnog stila

www.mamic.com.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *