Bodybuilderi su konačno dobili kolekciju elegantne odjeće koja im pristaje

Komadi odjeće iz Poppijeve kolekcije pod nazivom Bradley Allen Appareel kreirani su za muškarce širokih ramena i velikih mišića, a uskog struka, to jest za one čiji gornji dio tijela ima V oblik.

Kako je Poppie ispričao za magazin Men’s Health, kada je počeo bildati, svaka košulja na njemu je izgledala preširoko ili preusko.

Foto: Bradley Allen

Foto: Bradley Allen

“Kako sam postajao veći i veći, kupovina je za mene postala noćna mora. Sve je bilo preveliko, premalo, preširoko ili preusko. Nikada mi ništa nije dobro pristajalo”, kazao je Poppie.

Međutim, uz svoj preduzetnički duh i želju da pomogne onima koji su se osjećali poput njega, Poppie je odlučio kreirati odjeću za bodybuildere.

Iako mišići dižu samopouzdanje svakom muškarcu, Poppie kaže da “sve pada u vodu” kada nemate šta obući na sebe. Zato se uz Bradley Allen Appareel kolekciju i bodybuilderi mogu uklopiti u bilo koji formalni događaj, izgledati odlično na poslu i slično.

Foto: Bradley Allen

Foto: Bradley Allen

Kolekcija Bradley Allen Appareel sadrži košulje, majice i sakoe za bodybuildere svih veličina i oblika tijela. Odlična ponuda jeste i što svako može naručiti košulju prema svom tijelu.

Svi koji su dosad probali Poppijeve komade, bili su oduševljeni.

Izvor: klix.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *