Recimo STOP nasilju: Popularnu srpsku pjevačicu Natašu Bekvalac, brutalno jutros pretukao muž!

Pjevačicu Natašu Bekvalac rano jutros pretukao je suprug Luka Lazukić, nakon čega je završila u Urgentnom centru, ali ovog popodneva ponovo se tamo vratila radi dodatnih pregleda i ispitivanja.

Ona je oko 16 sati ponovo stigla u Urgentni centar i evo kako izgleda poslije jutrošnjeg nasrtaja.

Nataša se u Urgentnom centru na dodatnim pregledima i dijagnostici zadržala nepun sat, poslije čega je u pratnji sestre Kristine izašla i sjela u tamnosivi automobil NS registracija. Nijednog trenutka sa lica nije skidala crne naočare.

FOTO: VLADIMIR MILOVANOVIĆ

U međuvremenu, kako Kurir saznaje, njen suprug Luka Lazukić je priveden u Novom Beogradu, u stanu svojih roditelja, gde je otišao posle jutrošnjeg napada, a potom je uslijedilo njegovo odvođenje u policijsku stanicu.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, Nataša se drugi put u Urgentni vratila zbog snimanja rendgenom jer joj je ponovo pozlilo pošto je zadobila potres mozga i noćas povraćala. Ispod crnih naočara naziralo se izuzetno bljedilo, modrica i ogrebotina s lijeve strane. Delovala je odsutno i potreseno, a iz Urgentnog je izašla u pratnji sestre Kristine, prijatelja i najverovatnije advokata.

Nju je, kako je Kurir pisao, u ranim jutarnjim satima pretukao muž Luka Lazukić.

– Luka je sinoć došao pijan kući i legao pored Nataše u krevet. Ona je zatim uzela njegov telefon i videla ljubavne poruke zbog kojih je među njima buknula svađa. Nakon verbalnog konflikta Luka ju je i pretukao – započeo je dobro obavešteni izvor i dodao:

 

Nataša Bekvalac
Nataša BekvalacFOTO: VLADIMIR SPORČIĆ

– On je pobjesneo, pesnicama ju je udarao u ranu od carskog reza, nakon čega ju je i vukao po stanu. Strašno je bilo sve to što se dogodilo – zaključio je izvor za “Blic”.

Lazukić je krvnički napao Natašu pred njihovom dvomjesečnom kćerkom Katjom. Hana Ikodinović, Natašina ćerka iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem nije bila u kući u trenutku kada je Lazukić tukao pevačicu. Osim ukućana u kući je bila i dadilja.

Luka Lazukić nasrnuo je na svoju suprugu u njihovom stanu na Dedinju u pet sati ujutru, nakon čega ga je Nataša prijavila policiji.

Pop zvezda je posle incidenta u pratnji policije otišla u Urgentni centar, gde su joj se ubrzo pridružile sestre Kristina i Dragana. Nataša je ispred Urgentnog sedala uplakana, sve vreme je jecala i nije mogla da se smiri.

Mediji su pozvali oca Luke Lazukića, Radomira, koji je na pitanje da li se čuo sa sinom i kako se osećaju, odgovorio potpuno nečuvenim komentarom.

– Za informaciju da je Luka pijan pretukao Natašu sam čuo iz novina. Evo ih oboje ovdje sa sve malom piju kafu. Eto, to je sve što mogu da kažem – rekao je Radomir Lazukić, iako se u tom trenutku Nataša provjereno nalazila u Urgentnom centru.

Natašina sestra nije želela mnogo da komentariše, pa je zamolila reportere da je ne uznemiravaju, posebno zato što se u stanu nalazi beba.

 

Izvor: kurir.rs , blic.rs

Shares 0

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *