Šta pokloniti dami za 8. Mart: Budite originalni i jedinstveni!

Ne ustežite se da 8. marta obradujete poklonom voljenu ženu, majku, sestru, koleginicu… Zaslužila je to zbog svega što je dosad učinila za vas. Zato što vam uljepšava svijet i čini vas boljim.

A to nije lak posao. Poslušajte, uostalom, Duška Radovića: „Ženama je potreban samo mali znak, nagovještaj, jedan mig, nevidljiv detalj, sitan povod, a zatim sve rade same: vole, pate, nadaju se, maštaju i plaču“.

Da bi bili originalni i jedinstveni mi ćemo vam pomoći da obradujete vaše dame.

Zapamtite, ukoliko poklon nije previše skup, veoma je bitno da bude lijepo upakovan.

Čokolada i cvijeće

Jedan klasični poklon, ali sve žene, vjerujte nam, se obraduju kada vide upravo to.

Da bi taj poklon bio originalnije i ljepši, predlažemo vam da pakovanje ukombinujete, u dogovoru sa lokalnom cvjećarkom.

 

Veliki medo i cvijeće

Sve žene vole nekada da se osjećaju kao djevojčice…ne pitajte nas zbog čega.

Jednostavna ogrlica 

Ogrlica ili pak narukvica koja je jednostavna i koju dama može nositi u bilo kojoj prilici. Bolje da ogrlica bude blago naglašena zbog lakseg uskladjivanja sa odjevnim kombinacijama.

Parfem

Ženski parfem je uvijek lijep poklon pogotovo ako znate koji ona nosi. Ukoliko niste sigurni, ostavićemo vam link članka u kojem smo ranije pisali o popularnim ženskim parfemima u ovoj godini.

Ženski sat

Sat je uvijek dobra ideja, jer žene mijenjaju odjevne kombinacije često, te same sebi će rijetko kupiti sat u nekoj upadljivoj boji. Tako da to možete vi.

 

Poklon bon 

Ako nemate neke ideje i bojite se da ne pogriješite u izboru, poklon bon u njenoj omiljenoj prodavnici ili u wellness centru će biti pun pogodak.

Romantično druženje u prirodi

Ako ste lošiji sa novcem, a željeli bi da ovaj dan bude poseban, povedite vašu damu u šetnju prirodom, piknik na dekici (naravno ukoliko je lijepo vrijeme), šetnja šumicom na planini. Za tu priliku ponesite vaše omiljeno vino, sa staklenim čašama, te neke grickalice koje idu uz vino. Kada vas vino malo zagrije i opusti, ta će šetnja postati jedna od onih kojih ćete se sjećati često uvijek.

Ps. Umjesto vina , može poslužiti ili topla čokolada, kafa, koju ste ranije spremili u termos boci.

  

 

 

 

 

 

Shares 0

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *