Neko nesnosan, neko hladan – ovakvi su horoskopski znaci pri raskidu veze

Raskidi nikada nisu laki i većinu vremena se pitamo da li je u pitanju bila prava odluka.

Ovan

 Ovnovi su nestrpljivi, nervozni i užasno zahtjevni, ali barem ne možete da ih krivite zbog toga što dugo čekaju da uđu u vezu. Možda vas je vaš Ovan ostavljao jer niste mogli da pratite njegove planove ili ste tokom neke svađe shvatili koliko je nezreo i netolerantan taj njegov temperament Marsa. Bez obzira na sve, sada kada ste singl možete da odaberete neki miran kutak i uživate u činjenici da možete neko vrijeme samo da sjedite u miru.

Bik

Bikovi su neverovatno tvrdoglavi – bilo da vam se stalno protive ili kriju svoje loše navike od vas – nećete uspjeti mnogo da ih promenite. U slučaju da ga zbog toga ostavite, ne očekujte izvinjenje iako će sigurno provesti nekoliko mjeseci u samoći slušajući tužnu muziku nakon što odete. To je Bik, previše tvrdoglav da ne misli o vama i nastavi dalje.

Blizanci

Blizanci su nestalni romantičari i nikada nisu 100% sigurni u to što žele. Možda ćete uspjeti da ih ubjedite da se vežu, ali promjene raspoloženja i toplo-hladno igre će vam vrlo brzo dosaditi.

Rak

Nježni i osjetljivi, Rakovi su poput prijatelja iz romantičnih komedija u koje bi heroina trebalo da se zaljubi. Oprezni su i vjerovatno se plaše da će vas izgubiti zbog čega im je potrebno stalno uvjeravanje da se to neće desiti. Žude za sigurnošću i veoma su oprezni sa novcem, što je dobro za bračnog partnera, ali ne toliko kada želite da uživate u izlasku. Takođe ih je veoma teško naterati da se otvore i smatraju da su „dubokoumni“ ili „oštećeni“. Ako vam se ovo čini kao puno posla, u pravu ste.

Lav

Tužna istina sa kojom se svako suočio tokom zabavljanja sa Lavom jeste da on ne želi da bude voljen. On želi da bude obožavan. Srećni su samo kada ih obasipate pažnjom i mogu biti jako nezreli ako se osete zapostavljenim. Nevjera je čest problem, a njihova narcisoidna priroda vam može postati veoma naporna ako Lav nije zaista sjajna osoba vrijedna vaše pažnje.

Djevica

Djevice toliko dobro znaju šta rade da to izluđuje. Vole da rade, a rade mnogo više nego što vole. Ako ikada raskinete sa Djevicom, vjerovatno ćete se osjećati kao negativac jer su one takođe veoma nježne i dobre.

Vaga

Vage su čuvene po svojoj kontradiktornosti. Ako vam se činilo da nikada niste mogli da pobjedite u nekoj raspravi dok ste bili zajedno, instinkt vas nije varao. Svađe sa ovim znakom su uzaludne, baš kao i njihovo izbjegavanje. Vage su odlične u racionalizovanju i vrlo lako će vas ubjediti da prihvatite njihovo stanje stvari. Ipak, ako uspjete da raskinete imaćete sreće što ste sakupili dovoljno odlučnosti da se oduprete njihovom šarmu.

Škorpija

U pitanju je vjerovatno vaša greška. Svi znaju u šta se upuštaju kada krenu da se zabavljaju sa Škorpijom – voljeće vas strastveno, ali pakao ne može da se poredi sa bijesom povrijeđene Škorpije. Veoma su intenzivne, ponosne i verovatno zarađuju više od vas. Teško je odupreti se misteriji i samopouzdanju Škorpije, ali posesivnost koju mogu da ispolje u vezi može vrlo lako da izmori mnoge. Možda je bolje da se malo odmorite i počnete da se zabavljate neko vreme sa Vodolijom.

Strijelac

Ovaj znak ne voli kada je vezan ili sputan. Morate da budete spremni za selidbu na drugi kraj svijeta na nekoliko mjeseci ili sasvim spontano prisustvujete nekom događaju u 2 sata ujutro ako želite da ih pratite. Ali ko ima vremena za to? Plus, ako manjak pažnje nije počeo da vas nervira, nema ničeg goreg po vezu od Strelčeve brutalne iskrenosti.

Jarac

Jarčevi su pomalo neupadljivi, ali neverovatno ambiciozni. Nemaju ego Lava, ali sebe shvataju prilično ozbiljno. Veoma poštuju autoritet i tradiciju i mrze nekontrolisane izlive emocija. Ovo baš i nije idealan izbor za vašu predstojeću ljetnju avanturu zar ne?

Vodolija

Vodolije vole da prkose uobičajenom. Ako niste ofarbali kosu, istetovirali se ili probušili obrvu dok ste bili u vezi sa ovim znakom, onda ste preživjeli minimalnu štetu. Vodolije imaju previše slobodnog duha i često žive u svojim zatvorenim svjetovima. Njihova srca i um su uvijek otvoreni. Iako je možda teško zabavljati se sa Vodolijom, velike su šanse da ćete ostati prijatelji.

Ribe

Jadne Ribe. Vječiti mirotvorci. Ribe vrlo lako mogu da postanu otirač ako im to dozvolite. Međutim, postoji određeni broj puta pre nego što zbog toga poludite i poželite nekoga ko jednostavno ne umije da se izvine – nikad!

Izvor: krstarica.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *