Mjesečni horoskop za Mart 2018

Mart 2018. godine je uzbudljiv mjesec koji donosi razne darove: novitete, sreću i bezbrižne dane, iznenađenja, preokrete i puno drugih stvari.

Prvi dio mjeseca donosi ono najbolje. Do 17. marta 2018. godine pod utjecajem smo Mars – Uran trigona. Taj astrološki aspekt je motivirajuć, dinamičan, ohrabrujuć, inicijativan uvelike i ispunjen težnjama prema novome. Do 20. marta pod utjecajem smo i Sunce – Jupiter trigona koji donosi sreću, nove prilike i vodi prema novim i širim horizontima. Oba aspekta nude pregršt energije, hrabrosti, samopouzdanja i optimizma, oba su progresivna i konstruktivna.

Jupiter se kreće retrogradno od 9. marta 2018. godine, iz matematičkog ugla gledanja, jer je u stvarnosti statičan u prvom dijelu mjeseca. Između 1. i 17. marta kreće se između 23°07´ i 23°13´ Škorpiona, a 6 minuta kretanja je virtualno nevidljivo neuvježbanom oku. Veće promjene ne prolaze neprimijećeno i može doći do neočekivanih preokreta na poljima kojima vlada Jupiter: pravda, religija, zakonodavstvo, više obrazovanje, kultura, turizam, stranci i inozemstvo.

Drugi dio mjeseca je kompliciraniji i manje prostran.

Značajan događaj možemo očekivati 17. marta: Mars kreće retrogradno i kretat će se od Jarca do Vodenjaka, do novembra 2018. godine. Mars će biti aktivno retrogradan između 26. juni i 27. avgusta, ali važno je da sagledamo širinu djelovanja, veću sliku, jer retrogradno kretanje ima utjecaja na obje kuće koje su u Jarcu i Vodenjaku u svačijoj karti i to čini poveznicu između simbola te dvije kuće.

Mars je aktivna planeta, s očitim utjecajem, donosi stvarne događaje, djeluje brzo i intenzivno.  Polja svakodnevnog života na koja utječe postat će vrlo aktivna, značajna i tu ćete trošiti najviše energije. Vezano uz to donosit ćete odluke, a rezultati će se vrlo brzo pokazati. Isto tako, sve navedeno može uzrokovati stres, sukobe, brige, probleme ili gubitke. Najvažnije od svega je da se aktivirate, djelujte energično, jer je u vašem najboljem interesu da preuzmete stvar u svoje ruke i ne dozvolite Marsu da djeluje protiv vašeg najboljeg interesa.

Značajna polja djelovanja ovog Marsovog ciklusa, za svaki znak (i za svačiji podznak, ako ga znate i to se ubraja):

Ovan: karijera, prestiž, uspjeh, društveni status, ugled, prijatelji, oni koji vas štite i podržavaju, kolektiv, popularnost.

Bik: obrazovanje, kultura, duhovnost, putovanja, stranci, inozemstvo, karijera, prestiž, uspjeh, društveni status, ugled.

Blizanci: novac koji ovisi o drugima, naslijeđe, sponzorstva, ulaganja, pozajmice, udjeli, gubici, brige, krize, obrazovanje, kultura, duhovnost, putovanja, stranci, inozemstvo.

Rak: parovi, ugovori, rivalstva, sukobi, sudski procesi, novac koji ovisi o drugima, naslijeđe, sponzorstva, ulaganja, pozajmice, udjeli, gubici, brige, krize.

Lav: posao, podređeni, obaveze, kućni ljubimci, parovi, suradnje, ugovori, rivalstva, napadi, sukobi, sudski procesi.

Djevica: djeca, ljubav, seks, pustolovina, rizik, kreativnost, slobodno vrijeme, sport, posao, podređeni, obaveze, bolesti, kućni ljubimci.

Vaga: dom, kuća, nekretnine, roditeljstvo, djeca, ljubav, seks, pustolovina, rizik, kreativnost, slobodno vrijeme, sport.

Škorpion: braća i sestre, um, učenje, komunikacija, pregovori, intervjui, putovanja, auti, dom, kuća, nekretnine, naslijeđe, roditelji.

Strijelac: novac, zarada, troškovi, ušteđevina, materijalna dobra, izvori, braća i sestre, um, učenje, komunikacija, pregovori, intervjui, putovanja, auti.

Jarac: tijelo, izgled, vitalnost, volja, općenito status, novac, zarada, troškovi, ušteđevina, materijalna dobra, izvori.

Vodenjak: tajni pothvati, sakrivene opasnosti (neprijatelji, bolesti), usamljenost, tijelo, izgled, vitalnost, raspoloženje, općenito status.

Ribe: prijatelji, oni koji vas štite i podržavaju, kolektiv, popularnost, tajni pothvati, sakrivene opasnosti (neprijatelji, bolesti).
Tokom marta 2018. godine i Merkur se kreće retrogradno: ulazi u Ovna 6. marta, retrogradno kreće 23. marta, a direktnim hodom 15. aprila, te 13. juna izlazi iz Ovna i tu prestaje ciklus. Ovaj ciklus povezan je s razumom i naglim reakcijama, ali i s pogreškama u procjenama ili prosudbama do kojih dolazi zbog žurbe, ćudljivosti ili riječima izgovorenim u ljutnji, svađama, nesporazumima i nezgodama na cesti do kojih može doći zbog žurbe ili neopreznog baratanja opasnim predmetima. Stvari će se zakomplicirati još više između 23. marta i 15. aprila 2018. godine kada će se retrogradnost Merkura najviše osjetiti.

Sve to preokrenuti ćemo na pozitivnu stranu. Tokom marta 2018. godine Merkur je u konjunkciji s Venerom: tijekom prvog tjedna u Ribama, a zatim u Ovnu. Merkur – Venera konjunkcija je sjajna za one koji žele više naučiti, za one koji rade na kolekcijama, prenose ili primaju informacije, koji održavaju govore ili drže predavanja. Ovo je dobar aspekt za druženje i sklapanje novih poznanstva, donosi svježinu, vedrinu i glad za novim stvarima.

 

OVAN-HOROSKOP ZA MART 2018

Ljubav i veze

Prvi tjedan marta 2018. godine je poprilično beživotan kada se radi o ljubavnom životu, možda čak i nelagodan i zato ne bi trebali ništa romantično planirati za prvi dan proljeća. Ali, vaša sreća raste od 8. marta i svaki novi dan od tada, zato što 7. marta Venera, planeta senzualnosti, ljubavi i harmonije, a za Ovnove i vladar kuće veza, ulazi u vaš znak. Venerin prolazak kroz Ovna obećava sreću u ljubavi, dobro razumijevanje parova i povoljne okolnosti za udvaranje, flertove, zaljubljivanje, zabavu i harmoničan odnos. zadnja dekada može vam donijeti veliko zadovoljstvo, zato što 20. marta Sunce, vladar vaše kuće strasti i seksualnosti, ulazi u Ovna.

Posao i novac

U kući karijere Ovna smješteni su, na duži period, Pluton (moć i žudnja za kontrolom) zajedno sa ozbiljnim i opterećujućim Saturnom. Ova dva perfekcionista zahtijevaju koncentraciju, ozbiljnost i upornost. Dodatno tome, 17. marta 2018. godine uz Plutona i Saturna naći će se i energičan Mars koji kreće retrogradnim hodom i koji će se kretati kroz Jarca i Vodenjaka sve do studenog. To znači da ulazite u značajan period kada se radi o profesionalnom životu. Morati ćete donositi važne odluke, preuzeti inicijativu, biti spremni upustiti se u nove stvari, ali to sve može biti popraćeno borbama i incidentima. Tijekom ožujka imate Veneru na svojoj strani, donosi vam sreću, a krajem mjeseca i veličanstveno Sunce, pa ćete moći uživati u svom uspjehu i materijalnim ostvarenjima.

Zdravlje i moral

Mart 2018. godine je kompliciran i kontroverzan kada se radi o fizičkoj formi i raspoloženju. U prvoj dekadi mjeseca oslabljen vam je imunitet i imat ćete veću potrebu za odmorom. Zadnja dekada mjeseca je najpovoljnija. Imat ćete viška energije, ali to se može manifestirati na nepoželjan način i uzrokovati bolesti. Budite oprezni!

Savjet

Postavite jasne ciljeve i razradite strategiju. Posvetite se jednom po jednom zadatku, budite strpljivi i uporni!

BIK – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

U martu 2018. godine Bikovi mogu računati na Veliku Sreću, Jupitera, koji prolazi kućom parova Bika, sve do studenog. Ali, nemojte sanjariti previše. Mars, vladar kuće parova Bika, 17. marta kreće retrogradno i kretat će se između Jarca i Vodenjaka. I taj će ciklus trajati do studenog i donijeti period analiza, procesa, predomišljanja, komplicirane situacije i neočekivane preokrete. Prvi utjecaji Marsovog retrogradnog kretanja pokazat će se u drugoj polovini mjeseca. Može biti suptilan, teško prepoznatljiv, zato je najbolje da svaku situaciju u kojoj se nađete pomno preispitate. Do tada uživajte u prvoj polovini mjeseca koja vam može donijeti puno zadovoljstva u ljubavi.

Posao i novac

Saturn, tradicionalan vladar kuće karijere Jarca, dobro je smješten, dugoročno i pokazuje interes za znanjem, kulturom, istraživanjem, duhovnosti, kao i za poslovna putovanja, suradnje s inozemstvom i internet. Tranzit Sunca u ožujku donosi vam sreću, zaštitu, podršku, popularnost i sreću u svemu što budete radili a da ima veze s javnosti, publikom, kolektivima i internetom. Suradnje mogu biti profitabilne ako je vaš stav diplomatski i uravnotežen. U zadnje dvije dekade mjeseca radno okruženje neće biti najugodnije, ali na vama je da sami sebi pomognete kako bi sve bilo podnošljivo. Pri donošenju novčanih odluka nemojte žuriti!

Zdravlje

U prvoj dekadi mjeseca osjećat ćete se odlično, u drugoj dekadi će biti uspona i padova, a u zadnjoj dekadi vaše raspoloženje pada. U toj zadnjoj dekadi marta 2018. godine Venera, vladar Bika i Sunce, donositelj vitalnosti, nalaze se u 12. kući Bika. Takav položaj donosi slabost, pad imuniteta i povećan je rizik od upalnih procesa i nezgoda. Čak i oni koji se smatraju snažnima u zadnjoj dekadi moraju pripaziti.

Savjet

Kada se radi o suradnjama i partnerstvima, dobro provjerite zaključne točke o novčanim pitanjima!

BLIZANCI – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

U prvom dijelu marta 2018. godine Mars se nastavlja kretati kroz kuću parova direktnim hodom i šalje strastvene vatrene impulse uslijed kojih postajete jako aktivni kada se radi o ljubavnom životu. Spremni ste preuzeti inicijativu, djelovati, donositi odluke i potruditi se kako bi bili uspješan par. Ponekad ćete požurivati stvari, forsirati ili ćete biti promjenjiva raspoloženja. A možda je vaš partner nagle naravi i mračan. Što god bilo, Mars će zapapriti stvari. Bez njega stvari sjajno izgledaju: Merkur, vladar Blizanaca, nalazi se u sretnoj i dobroj kući, a društvo mu pravi Venera, simbol ljubavi i vladar kuće strasti Blizanaca. Mart 2018. godine povoljan je za ljubav, zabavu, uživanje u dvoje i za zajedničke ciljeve.

Posao i novac

Puno novih prilika koje vam se nude mogu unaprijediti vašu karijeru, društveno – profesionalni status i donijeti vam željeni uspjeh u martu 2018. godine. Merkur, vladar Blizanaca, prolazi kroz kuću karijere i prestiža Blizanaca početkom mjeseca, a zatim, nakon 6. mart, prelazi u sretnu 11. kuću Blizanaca. Dodajmo tome i predivno društvo Venere koje Merkur ima, a Venera je Mala Sreća i donosi vam sreću, profitabilne suradnje, novac i podršku. Povrh svega, zato što je uključena 11. kuća, vaša je sreća udvostručena i budite sigurni u to da vas publika voli, odlično ćete se uklapati u sredine i grupe ljudi s kojima dijelite iste interese ili ciljeve. Imat ćete naklonost nadređenih, sljedbenika, fanova, prijatelja i svakog tko vam može pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Trigon kojeg formiraju Sunce (smješteno u kući karijere Blizanaca) i Jupiter (Velika Sreća! – smješten u vašoj kući posla) obećava značajna postignuća, najvjerojatnije u drugoj dekadi mjeseca.

Zdravlje i moral

Tijekom marta 2018. godine bit ćete u dobroj formi i sjajnog raspoloženja. Unatoč tome, niste potpuno sigurni i zaštićeni od neugodnosti. Mars, vladar vaše kuće bolesti, može donijeti nekoliko iznenađenja u zadnjem dijelu mjeseca, nakon 17. marta, kada stiže u nepovoljnu kuću gdje susreće Saturna. Zato nemojte dopustiti da vaš optimizam uspava vaš instinkt za preživljavanje i udaljite se od potencijalno opasnih situacija.

Savjet

Budite društveni, sklapajte nova prijateljstva, suradnje ili partnerstva, postanite član udruge ili neke druge organizacije!

RAK – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

Dug period, sa Saturnom i Plutonom u kući parova Raka. Ljubavni život shvaćat ćete ozbiljno, tu su uključene obaveze ili možda prolazite težak period. Stvari postaju jasnije u drugom dijelu mjeseca, kada i energični Mars ulazi u kuću parova Raka, igrajući ulogu katalizatora, požurujući i stvarajući događaje. S druge strane, možete računati na pozitivne efekte Jupitera koji kuću ljubavi i seksualnosti Raka ispunjava srećom i na Veneru, planetu ljubavi, koja je u istaknutom položaju tijekom marta 2018. godine. Drugim riječima, iako će biti komplikacija, problemi se mogu riješiti i dobro će vam ići.

Posao i novac

Mars ostaje u kući posla Raka sve do 17. marta 2018. godine, što znači da je prvi dio mjeseca odlučan i učinkovit, ali možete očekivati obaveze i poslove koji su neplanski i moraju se riješiti u što kraćem roku ili kritične situacije koje zahtijevaju hrabrost i okretnost. Trigon kojeg prave Jupiter, vladar kuće posla Raka, i Sunce, vladar kuće novca Raka, donosi materijalne i profesionalne prilike, posebno kroz prve dvije dekade mjeseca. Te nove prilike mogu biti povezane s intelektualnim i kreativnim sposobnostima, putovanjima, komunikacijom ili suradnjama s inozemstvom. Nemojte se iznenaditi ako naiđete na suparništvo, natjecanje ili neprijateljstvo! S druge strane, imajte na umu da se možete osloniti na nadređene osobe ili autoritete ako vam bude trebalo.

Zdravlje i moral

Ožujak je dosta naporan mjesec za vas, psihički i fizički. Stres može donijeti i zdravstvene poteškoće. Vaša je dužnost da se pobrinete za svoje zdravlje i da budete uravnoteženi. U prvom dijelu ožujka 2018. godine mogući su upalni procesi, zarazne bolesti ili nezgode. Budite oprezni! U drugom dijelu mjeseca vaš imunitet bi mogao pasti zbog umora ili kroničnih bolesti, u nekim slučajevima zbog ozljeda.

Savjet

Izbjegavajte sukobe, posebno u drugom dijelu mjeseca!

LAV – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

S Marsom smještenim u kući ljubavi i seksualnosti, tijekom prvog dijela marta 2018. godine, očekujte snažan erotski naboj i rasplamsavanje romantike. Vodit će vas žeđ za pustolovinom i želja za osvajanjem, pa bi mogli upasti u strastvene avanture, ali ne bez rizika od turbulentnih posljedica. Kroz prve dvije dekade mjeseca (više u drugoj dekadi) Sunce, vladar Lava, pravi predivan trigon s Jupiterom, vladarom kuće ljubavi Lava, i donosi vam sreću, zadovoljstvo i ispunjenje. Mart 2018. godine je uzbudljiv mjesec i imat ćete osjećaj kao da ste u raju, ali to se više odnosi na ljubav zbog same ljubavi, ne na brak ili dugotrajne veze – tu ima nešto manje sreće.

Posao i novac

Sa Saturnom u kući posla Lava, prolazite kroz period kojeg označava rad i zalaganje, tokom kojeg se stvari neće razvijati dovoljno brzo kao što bi željeli. Ali ipak, tijekom marta 2018. godine možete se nadati pobjedi ili postignuću nečega što vam donosi materijalnu dobit zato što Sunce, smješteno u jednoj od kuća novca Lava, pravi trigon s Velikom Srećom, Jupiterom. Može se raditi i o nečemu vezanom za dom ili vlasništvo, naslijeđe, stečevinu ili vrijednosnice. Venera, vladar kuće karijere Lava, zajedno je s Merkurom u vašoj 9. kući što povećava vaš interes za kulturu, više obrazovanje, zakonodavstvo, poslovna putovanja i suradnje s inozemstvom.

Zdravlje i moral

Prvi dio marta nije puno drugačiji od zadnjeg dijela. Niste u sjajnom stanju, ali vi ste i po prirodi nemirni, no ako se pobrinete za sebe, sve će biti u redu. Drugi dio mjeseca mogao bi biti kritičan zato što Mars ulazi u kuću bolesti Lava gdje susreće Saturna. Budite na oprezu jer je ovo opasna kombinacija! Dobro se pobrinite za svoje zdravlje, slijedite dobivene upute i savjete i izbjegavajte rizik ili bilo kakva pretjerivanja.

Savjet

Vrijeme je da se posvetite duhovnosti i ezoteriji, ili da se posvetite istraživanju ili učenju!

DJEVICA – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

Prve dvije dekade marta 2018. godine su obećavajuće: Sunce je u kući parova Djevice odakle pravi dobar trigon s Jupiterom, Velikom Srećom, koji je i vladar vaše kuće parova. U ljubavnom životu može vam donijeti zadovoljstvo, pomoći vam u razgovorima, na susretima, putovanjima i u ostvarenju zajedničkih intelektualnih ciljeva. Venera, planeta ljubavi i zajedništva, prolazi kroz 8. kuću Djevice, što govori o zajedničkim interesima vezanim za novac ili će vas nešto voditi prema istraživanju, analiziranju i propitkivanju nečeg vezano za vaš odnos. Seksualnost i strastveni porivi prolaze kroz dinamičan period (možda čak i turbulentan) u drugom dijelu mjeseca.

Posao i novac

Bit ćete jako zadovoljni suradnjama tijekom marta 2018. godine, što vam donosi trigon između Jupitera, vladara kuće karijere Djevice i ponosnog Sunca, smještenog u kući partnerstva Djevice. Uspješni ćete biti u komercijalnim poslovima, u poslovima za koje je komunikacija ključna ili onim poslovima za koje morate aktivirati vaš um ili ruke. Na putovanjima ćete imati sreće, a pregovori donose zavidne rezultate. Puno ćete raditi na ciljevima vezano za dom, imovinu, izgradnju, poljoprivredu i prirodne izvore. Korak po korak i stvari vezane za novac postaju sve jasnije i jasnije; dobit dolazi preko drugih (partnerstva, rodbina i slično) ili preko financijskih institucija. Mogli bi dobiti dar ili privući sponzore.

Zdravlje i moral

Općenito, vaše stanje je tako tako, ali vi ste optimistični, humoristični i znate kako uživati u onom dobrom u životu. Jupiter je u kući uma Djevice, a Merkuru, vladaru Djevice, se pridružuje vesela Venera tijekom mjeseca. Blizina Merkura i Venere može donijeti veću potrebu za uživanjem u dobroj hrani ili hrani koja nije najbolja za vas, što može stvoriti određene poteškoće. U drugom dijelu mjeseca Mars susreće Saturna, vladara kuće bolesti Djevice, pa je mogućnost narušavanja zdravlja veća..

Savjet

Kupite nakit, luksuzni predmet ili nešto lijepo za vaš dom!

VAGA – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

Mart 2018. godine vam donosi dosta emotivnog otvaranja i veću potrebu da s voljenom osobom podijelite osjećaje, misli, dojmove ili informacije, jer je Venera, vladar Vage, u vašoj kući parova, zajedno sa Merkurom. U zadnjoj dekadi ožujka Veneri i Merkuru pridružuje se Sunce i zato ćete još više biti usmjereni na partnera. Želja za još većim zbližavanjem bit će jača. Svjež povjetarac dolazi do vas, a možda čak i promjena koju podupire trigon između Marsa, vladara kuće parova Vage i Urana, smještenog u kući parova Vage. Raspoloženje može postati ozbiljnije ili napetije nakon 17. marta kada Mars ulazi u Jarca, gdje susreće Plutona i Saturna.

Posao i novac

Sa Suncem u kući posla Vage, kroz prve dvije dekade marta 2018. godine imat ćete priliku za isticanjem, jačanjem vašeg utjecaja, imat ćete više slobode u donošenju odluka oko stvari vezanih za vaš profesionalni život i više će vas cijeniti. Zaista bi mogli postići sjajne rezultate koji ne samo da vam mogu donijeti slavu, nego i novac, zahvaljujući trigonu kojeg prave Sunce i Jupiter, Velika Sreća, koji je smješten u novčanoj kući Vage. Timski rad, suradnje i partnerstva donose vam ugodu i prednost. Možda ćete potpisati novi ugovor, sklopiti novu suradnju ili obnoviti staru na konstruktivniji način. U drugom dijelu mjeseca više pažnje morat ćete posvetiti domu.

Moral i zdravlje

Na sredini ste, što se tiče vašeg općenitog stanja, ali nivo stresa može porasti u drugom dijelu mjeseca. Prve dvije dekade marta 2018. godine pokazuju veći interes za zdrav život nego neke poteškoće. Ali, ako morate nešto obaviti (pretrage, kontrole i slično), napravite to kroz prve dvije dekade mjeseca, jer tada ćete najviše sreće imati pri kontaktima i komunikaciji s liječnicima ili terapeutima

Savjet

Pokušajte spriječiti potencijalne incidente kada se radi o obiteljskom životu ili gubitku vezano za dom!

ŠKORPION – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

Mart 2018. godine je romantičan mjesec. Kroz prve dvije dekade Sunce prolazi kroz kuću ljubavi i seksualnosti i povećava strasti i žudnje. Planetarni sklop donosi sreću u ljubavi i tipičan je za flertove, zaljubljivanja, afere ili vrhunce u ljubavnom životu. Prvi tjedan je sjajan, jer je Venera još uvijek u kući ljubavi Škorpiona. Ako uzmemo u obzir činjenicu da je Sunce vladar kuće karijere Škorpiona i da 7. marta Venera, vladar kuće parova Škorpiona, ulazi u kuću posla Škorpiona, čini se da postoji povezanost između vašeg ljubavnog i profesionalnog života. To može rezultirati zaljubljivanjem u radnog kolegu ili kolegicu ili u nadređenu osobu, na primjer.

Posao i novac

Tijekom marta 2018. godine, kroz kuću karijere Škorpiona prolaze Venera i Merkur, a u zadnjoj dekadi pridružuje im se i Sunce. Možete očekivati ugodnu radnu atmosferu u kojoj će vam se sviđati raditi, rezultati će biti dobri, a vaša postignuća će biti primijećena i vaš rad će se cijeniti. Povoljan je period za istraživanje vaših umjetničkih i kreativnih talenata, vaših intelektualnih i organizacijskih vještina i sposobnosti vođe. Kroz prve dvije dekade Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona, je u povoljnom polju i donosi vam mogućnost da se istaknete i da pokažete sav svoj sjaj. Povrh toga, Sunce pravi trigon s Jupiterom (Velikom Srećom i vladarem kuće novca Škorpiona), a to je aspekt koji donosi sreću i izobilje.

Zdravlje i moral

S Jupiterom u Škorpionu samopouzdani ste i vitalni. Tokom marta 2018. godine Sunce još više povećava vašu energiju. Prve dvije dekade mjeseca povoljne su za sport, ples, seks i druge aktivnosti koje zahtijevaju hrabrost i entuzijazam. S druge strane, ožujak je povoljan i za poboljšanje fizičkog izgleda, forme, za dijete, tretmane ljepote i slično.

Savjet

U drugom dijelu mjeseca budite oprezniji pri putovanjima ili pri rukovanju s opasnim predmetima!

STRIJELAC – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

Kroz prvi dio marta 2018. godine, prisustvo Marsa u Strijelcu rasplamsava vaše strasti, budi čula i gura vas da odgovarate i na najmanju provokaciju. Početkom drugog tjedna Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar kuće parova Strijelca, nalaze se u vašoj kući ljubavi i seksualnosti. To znači da je ožujak velikodušan mjesec i ima veliki potencijal za vaš ljubavni život; ovo je mjesec pun senzacija, doživljaja i događaja. Sada možete iskusiti novu ljubav ili osjetiti kako se stara ljubav produbljuje ili se stare strasti bude još jače, možete iskusiti neviđeno ispunjenje ili eksperimentirati na nov način u spavaćoj sobi. U drugom dijelu mjeseca moglo bi doći do komplikacija.

Posao i novac

Mars vas gura da djelujete u prvom dijelu marta 2018. godine, i to je najdinamičniji i najproduktivniji period u vašem profesionalnom životu. Merkur, vladar kuće karijere Strijelca, je blizu Venere, vladara vaše kuće posla, većim dijelom mjeseca. To ukazuje na harmoniju između većih ciljeva i trenutnih, svakodnevnih profesionalnih aktivnosti. Dodatno tome Merkur i Venera su smješteni u sretnom polju i mogli bi se naći u nizu vrlo pozitivnih okolnosti. Sport i kreativno – umjetničke aktivnosti donose vam uspjeh, kao i potencijalni proizvodi koje želite plasirati ili promotivne kampanje. Kada se radi o novcu, u drugom dijelu mjeseca više inicijative ćete preuzimati, ali s tim dolaze i novi problemi.

Zdravlje i moral

U prvom dijelu marta 2018. godine postoji neravnoteža između želje da djelujete brzo i potrebe da stvari dovršite u ugodnom privatnom okruženju. Stvari su poprilično kaotične i skloni ste žurbi i impulzivnosti, što može voditi prema sukobima i nezgodama. S druge strane, imate podršku pa stvari neće teći loše. Osim toga, imat ćete puno energije i zdravstvene poteškoće nisu na vidiku.

Savjet

Štedite, nemojte bacati novac naokolo i nemojte ulagati u nešto nesigurno!

JARAC – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće strasti Jarca, u društvu je Merkura tijekom ožujka 2018. godine. Ova kombinacija donosi osvježenje, zaigrano romantično raspoloženje i apetit za flertove i eksperimente. U nekim slučajevima to može biti znak emotivne neravnoteže i hirovitosti. Privući će vas partner koji je razborit i pričljiv, snalažljiv i znatiželjan. Komunikacija i mentalna kompatibilnost igraju važnu ulogu u odabiru partnera, kao i pozitivan napredak u vezi. Na putovanju bi mogli upoznati ljubav ili ćete ići na put zbog ljubavi. Za parove koji su duže u vezi, pozicija Venere i Merkura ukazuje na dobro slaganje, pružanje pažnje jedno drugome i na renovacije kod kuće.

 Posao i novac

Sa Suncem u 3. kući Jarca tokom marta 2018. godine, vaš um se natječe i riječi vam lako nadolaze, izgovorene i pisane (ili tipkane). Možete biti uspješni u pisanju ili sakupljanju informacija, na ispitu ili ako idete na intervju, pregovori će biti uspješni, kao i održani govori i slično. Uspjeh ostvaruju i oni koji se bave komercijalnim aktivnostima ili ručnim radom. Mart je mjesec tokom kojeg ćete biti u stalnom pokretu i imat ćete puno raznih ideja. Imate volju i poduzetnički duh, posebno nakon 17. marta kada Mars ulazi u Jarca. To može rezultirati interesom za nekretnine, dom ili posao od kuće. Vaša obitelj će vas podržati u planovima vezanim za vašu karijeru. Novac je snažan motivator i znat ćete kako ga zaraditi.

Zdravlje i moral

Tokom marta 2018. godine teško ćete se opuštati, jer ćete uvijek biti u pokretu ili napeti. U drugom dijelu mjeseca morat ćete se suočiti s većom količinom stresa. 17. marta Mars ulazi u Jarca i donosi vam energiju i polet, ali i više nestrpljenja i promjenjivo raspoloženje. Budući da su Saturn i Pluton već smješteni u Jarcu i tu ostaju duži period, dolazak Marsa je zadnja kap. Posve je jasno da morate malo usporiti i odgoditi neke obaveze. Morate se pobrinuti za svoje zdravlje, obavite potrebne kontrole i slijedite upute koje dobijete od stručne osobe, dovoljno odmarajte i čuvajte se ozljeda.

Savjet

Koncentrirajte se na pozitivnu stranu stvari i odvojite vrijeme za sebe!

VODENJAK – HOROSKOP MART 2018.

Ljubav i veze

Mart 2018. godine donosi vam značajne susrete, putovanja koja mogu biti značajna za vaš ljubavni život, potencijalne veze mogu biti rođene kao rezultat razmjene dojmova i ideja ili utemeljene na sličnostima u razmišljanju ili zajedničkim intelektualnim ciljevima. Zato što je Merkur, vladar kuće ljubavi i seksualnosti Vodenjaka, u blizini senzualne Venere rokom marta 2018. godine, ovaj period je značajan za vaš ljubavni život. Mentalna stimulacija djelovat će kao afrodizijak, probuditi strasti, a tijelo će snažno reagirati i donijeti vam nezaboravne osjećaje. S druge strane, zbog Sunca, vladara kuće parova koji je u kući novca Vodenjaka, materijalni interesi utjecat će na veze.

Posao i novac

Trigon kojeg prave Jupiter, Velika Sreća, smješten u kući karijere Vodenjaka, i Sunce, smješteno u vašoj kući novca, donosi vam mogućnost ostvarenja uspjeha na polju posla i sreću kada se radi o novčanim pitanjima kroz prve dvije dekade marta 2018. godine. Ovo je jedan od onih perioda u godini kada se obećanja Jupitera ostvaruju i donosi vam rezultate zbog kojih ćete biti ponosni. Vaš uspjeh neće se svima svidjeti i neki će vam pokušati stati na put. Pripazite s dogovorima iza zastora, posebno u drugom dijelu mjeseca! Osim toga, ožujak maksimalno potiče vaš intelektualni potencijal, donosi vam vrijedne informacije i sjajne ideje i povoljan je za pregovore.

Zdravlje i moral

Sa Saturnom, tradicionalnim vladarem Vodenjaka, smještenim u vašoj 12. kući u periodu ste koji će trajati otprilike tri godine tokom kojeg ćete se morati više posvetiti svom zdravlju. Ovo vrijedi i za ožujak 2018. godine, posebno nakon 17. marta, kada se Saturnu pridružuje Mars. Ova kombinacija može donijeti skrivene bolesti, umor, pad imuniteta, krize i nezgode koje mogu ograničiti vašu slobodu kretanja. Inače, bit ćete odličnog raspoloženja u prvom dijelu mjeseca, ali kasnije se to može promijeniti.

Savjet

Upišite se na kurs, naučite nešto novo, slikajte, radite ručni rad!

RIBE – horoskop ožujak 2018.

Ljubav i veze

Prva sedmica marta 2018. godine je dobar za ljubav: Venera, planeta ljubavi, i Merkur, vladar vaše kuće parova, nalaze se u Ribama. Nema kombinacije koja vam može donijeti više sreće, zadovoljstva, ispunjenja i harmonije u vezi. Nakon prve sedmice Venera i Merkur odlaze u sljedeći znak, ali ostaju zajedno. Blizina optimistične i senzualne Venere je dobra za Merkura, vladara kuće parova do kraja mjeseca. Zadržat ćete osjećaj zadovoljstva u ljubavnom životu, ali nakon 7. marta romantično ozračje iščezava i pravi mjesta za nešto drugačije ozračje – ljubavni život isprepliće se s materijalnim, a možda i profesionalnim interesima.

Posao i novac

U prvom dijelu marta 2018. godine kuća karijere Riba začinjena je prisustvom Marsa. Vaše poduzetničke sposobnosti i odlike vođe, te borbenost izlaze na svjetlo dana. Treba vam cilj kojem ćete se posvetiti, a ako nedostaje Marsova energija može se manifestirati na nepovoljan način što može rezultirati nedisciplinom i problemima i problemima s nadređenima. Najvjerojatnije će se stvari poslagati same, jer je u Ribama Sunce (donositelj prestiža i dostojanstva) i pravi trigon s Jupiterom, Velikom Srećom. Ovaj trigon donosi nove prilike, uspjeh i prosperitet. Stvari dobro izgledaju po pitanjima novca, ponajviše kroz prve dvije dekade, a možda i kroz zadnju dekadu iako bi moglo biti manjih prepreka ili odgoda.

Zdravlje i moral

U prvom tjednu marta 2018. godine bit ćete u zadivljujućoj formi: puni energije, živahni, prilagodljivi, optimistični i dobro raspoloženi. Takvo dobro stanje zadržat će se do 20. marta. Prve dvije dekade zapravo su najbolje za rješavanje potencijalnih zdravstvenih problema. Zadnja dekada mjeseca može biti teža zato što vladar kuće bolesti Riba pravi kvadrat s Marsom i Saturnom. U tom dijelu mjeseca mogu se pojaviti zdravstvene poteškoće i zato pazite na sebe.

Savjet

Težite višem, jer došlo je vrijeme da napravite ili isplanirate nešto što ide iznad vaših trenutnih granica!

 

Izvor: tarot-horoskop.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *