Ljubavni savjeti za svaki horoskopski znak za sretnu 2018.

Svim horoskopskim znacima 2018. bit će zanimljiva godina u ljubavnom smislu. Zato vam donosimo najbolje ljubavne savjete za svaki horoskopski znak koji će vam u 2018. donijeti sreću. Čak i ako ne vjerujete u horoskop, poslušajte ih.

Ovan
Ako ste zapeli u vezi koja ne vodi nigdje u 2018. napokon preduzmite nešto. Počnite malo više da razmišljate o budućnosti i otvoriće vam se oči.

Bik
Nemojte dopuštati nekome da vas podcjenjuje. Vi zaslužujete nekoga ko će vas voljeti, poštovati i uz koga ćete se osjećati samouvereno.

Blizanci
Zaboravite na sve loše stvari iz prošlosti i naučite da se volite, a tako će vas i drugi voljeti lakše.

Rak
Ne dajte drugima da iskorišćavaju vašu dobrotu. Ako vas neko voli, biće spreman da sa vama napravi kompromise i uzvrati istom merom.

Lav
Za sreću u ljubavi treba malo da se potrudite, a vi to ponekad zaboravite. Sjetite se malo češće da pokažete voljenoj osobi da vam je stalo i vaša ljubav će nastaviti da cvjeta.

Djevica
Istupite iz svoje sigurne zone i pokažite osećanja. Iznenadit ćete se koliko ćete se bolje osećati, a i vaša voljena osoba će pozitivno reagovati.

Vaga
Za promjenu, stavite malo sebe na prvo mesto i insistirajte na svojim željama.

Škorpija
Ako još niste našle onog pravog, to ne znači da nećete. Dobre stvari obično se događaju kada se najmanje nadate i to je misao kojom treba da se vodite u 2018. godini.

Strijelac
Naučite da raspoznajete užitak od ljubavi.

Jarac
Prestanite da budete toliko kritični prema sebi. Kada osoba pršti od samopouzdanja odmah je i privlačnija.

Vodolija
Razmislite o osobinama i navikama koje treba da promenite jer su vas do sada koštale sreće u ljubavi i poradite na tome.

Ribe
Prestanite da suzbijate osećanja i češće se otvorite prema voljenoj osobi. Time ćete im dati do znanja da im verujete, a čak i ako ne dobijete nikakav savjet ni odgovor, osećat ćete se bolje jer ste s nekim podelili nešto što vas tišti.

Izvor: AstroZabava

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *