Promjena energije u domu donosi promjene u životu!

Ako mijenjate svoj život ili želite da osnažite neki njegov aspekt, obratite pažnju na njemu odgovarajuće područje u svom domu. Vaš dom upravlja vašom sviješću.

 

 

 

 

 

 

Stanovi se, poput čovjeka, hrane energijom koja dolazi iz vašeg srca. Hrane se i energijom svakodnevnih dešavanja, koju unosite u prostor. Nikada neće ljekar ili terapeut da se razboli, jer njegova svijest je dugogodišnjom praksom stvorila ličnu zaštitu. Ipak, oni su tu da pomognu i izliječe druge.

Ali….razne probleme i bolesti,oni mogu da donesu svojoj porodici i da ih ostave u prostoru, umemorisane u strukturu zidova ako ne znaju da to ,ostave’ ispred svog doma. Prostor sve pamti.

Svoju energiju treba mijenjati pre nego što uđete u svoj dom. Zašto se kaže da ,ostavite sve ispred vrata’ prije nego što pređete prag?

 

 

 

 

 

 

Udahnite, ispraznite sve negativnosti i uđite u svoj dom sa osmjehom. Dom je mjesto vaše lične obnove, mjesto mira i užitka, mjesto vaše obnove i regeneracije. Da biste nekome pružili ljubav, morate ga paziti, poštovati i cijeniti. On će vam tako i vratiti. Isto tako, dom bez ljubavi i brige, bezbožan je i neživ.

Sa svojim domom možete da komunicirate na energetskom nivou. Možete biti njegov prijatelj ili neprijatelj. Vaš dom se ne bavi samo vašim osećajima i interesima, već sa vama komunicira i na dubljem nivou – uspostavlja promenljivu vezu, kroz koju možete rasti.

Veoma je važno, energiju prvo probuditi u sebi a nakon toga i u okviru vaša četiri zida. Obnavljanje sopstvene energije omogućava tijelu da vrati mladost, da se podmlađuje i osjeti radost. Održavanje energije doma na visokom nivou, omogućava dugovječnost njegovim korisnicima.

Prvo vi, pa onda dom! Jer ako negativna osoba uđe u prelijepo sređen prostor, kakvu će on vibraciju da šalje nakon njenog boravka u njemu?

Energija je propraćena osećanjima
Rad na sopstvenim osećanjima obnavlja energiju tijela a prostor vrlo brzo počinje da djeluje svežije.

Energija je propraćena mislima
Rad na pozitivnim mislima podmlađuje organizam i puni vibraciju zidova pozitivnom energijom.

Energija je povezana sa vibracijom
Svaka izgovorena riječ ima sopstvenu vibraciju. Da li se u vašem domu čuje muzika, da li ponekad nešto pjevušite ili neko često viče?

 

 

 

 

 

 

Komunicirajte sa vašim prostorom na pravi način. Pustite muziku. Otvorite širom prozore, neka prostor prodiše. Osvježite ustajalu energiju. Koristite prirodna sredstva za prskanje i osveženje prostora:

voda + svježi limun + listovi nane + latice cvijeća!

Obnovite stare zavjese, prekrivače i jastuke…promjenite dekor elemente u kupatilu. Kupatilo je vaše lično pročišćenje. Spavaća je mjesto obnove vaše aure. U kom dijelu prostora poradite na novoj energiji, poboljšavate taj dio sopstvene ličnosti. Napravite u svakom dijelu prostora neki ,svoj kutak’.

izvor:fengshuitajne.com

autor: 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *