Predstavljena nova kolekcija Chanel proljeće/ljeto 2018

Karl Lagerfeld još jednom stvara magiju s kolekcijom Chanel proljeće/ljeto 2018, a za kampanju su angažirane dvije božanstvene ljepotice. Modeli Grace Elizabeth i Luna Bijl su stilizirane od strane Karlove stilistice Carine Roitfeld, a svojim fotografijama pokazao je najnoviji dizajn koji je savršeno osmišljen.

Nova proljetna kolekcija Chanel je prava oda legendarnom tvidu i biserima. Kolekcija uključuje jakne i suknje od tvida s resama, maksi haljine, komade od jeansa koji izgledaju nevjerovatno dobro u kombinaciji s elegantnim bisernim ogrlicama. Dizajne karakteriziraju oštri detalji i upečatljivi modni dodaci, uključujući nakit, torbe i sunčane naočale koje daju živost odjevnim kombinacijama u pastelnim tonovima.

 

.

Na studijskim portretima s pastelnim pozadinama, dizajni modne kuće Chanel ističu se i daju nam puno stilskih ideja za nadolazeću sezonu.

“Ne objašnjavam ono što sam dizajnirao. Ja nisam filozof koji piše dok sjedi. Vi gledate i možete vidjeti šta god želite.”- rekao je Karl Lagerfeld o Chanelovoj kolekciji proljeće/ljeto 2018.

Mi gledamo i vidimo da nam se 2018-ta već sviđa. Pogledajte i vi u nastavku i prosudite sami.

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *