Odaberite omiljenu sliku i otkrijte trenutno stanje vašeg uma

Čak i ako imate jaku osobnost, vaše stanje uma može se promijeniti u svakom trenutku. To se može dogoditi zbog posla, emocija ili drugih vanjskih čimbenika.

Ako želite saznati nešto više o vašem stanju uma, odaberite jednu od sljedećih slika.

 Broj 1

Opušteni ste, duhoviti i vedri. Vi vidite život kao priliku da budete slobodni i spontani i uživate u svakom trenutku. Jeste li ikada čuli frazu “Jednom se živi”? Ovaj izraz vas definira, piše Zen magazine.

Tražite nova iskustva, vaša znatiželja je nezasitna i ne bojite se promjena. Volite radije riskirati i iskušavati nešto novo, umjesto da se osjećate ograničenim u vašim okolnostima. Volite iznenađenja.

Broj 2

Vi ste neovisni i ne volite konvencionalne stvari. Uvijek slijedite svoj put i zanemarujete svoja ograničenja. Imate umjetničke sposobnosti i uživate ​​ih pokazati na poslu ili u slobodno vrijeme.

Volite toliku slobodu da ste nepredvidljivi. Živite prema vlastitim idejama i vjerovanjima, čak i ako morate plivati ​​protiv plime.

Broj 3

Vjerojatno ste osjetljiva osoba. Volite meditirati i razmišljati o sebi i o svijetu oko sebe. Ne možete podnijeti površnost. Više volite provoditi vrijeme u samoći nego voditi besmislene razgovore.

Ali uspostavljate čvrste veze sa svojim pravim prijateljima. To vam donosi unutarnji mir i dobro zdravlje. Nikada vam nije dosadno, čak ni kada se osamite.

Broj 4

Vi ste profinjeni, uravnoteženi i skladni. Volite jednostavnost i sve prirodne stvari, zbog čega se drugi osjećaju ugodno u vašem društvu. Stojite čvrsto nogama na zemlji i pouzdani ste. Želite osigurati sigurnost svojim voljenima, ali niste pretjerano zaštitnički raspoloženi.

Oni vas vide kao toplu i ljubaznu osobu. Ne sviđa vam se trivijalnost i ne pratite modne trendove. Volite praktičnu, ali elegantnu odjeću.

Broj 5

Vi ste pragmatični profesionalac i imate veliko povjerenje u svoje sposobnosti. Imate život pod kontrolom i ništa ne prepuštate slučajnosti. Rješavate probleme jednostavnim, nekompliciranim rješenjima. Vi ste realni i znate kako donijeti dobre odluke.

Moguće je da imate odgovoran položaj na poslu, jer drugi vjeruju u vašu sposobnost. Vaša mentalna snaga je dobro primljena od strane drugih i niste zadovoljni dok ne završite ono što ste započeli.

Broj 6

Volite mir, volite razmišljati i ne volite agresiju. Jednostavni ste, ali također ste i oprezni. Lako sklapate prijateljstva, ali i uživate ​​u vašoj neovisnosti i privatnosti. Ne smeta vam provoditi vrijeme u društvu prijatelja, ali s vremena na vrijeme trebate odmor kako bi razmislili o životu.

Vaš je prostor svet pa je moguće da imate omiljeno mjesto za koje nitko drugi ne zna. Ali ipak niste pustinjak. Vi ste u miru sa sobom i s onima oko sebe.

Broj 7

Vi ste dinamična, aktivna i ekstrovertirana osoba. Volite riskirati i ne bojite se posvećenosti, bilo na poslu ili u društvenoj situaciji. Rutina je vaša najveća slabost pa uvijek pokušavate ostati aktivni.

Odluke koje donosite neće uvijek usrećiti sve, ali vaši pravi prijatelji su oni koji ostaju uz vas tijekom svih promjena.

Broj 8

Vi ste romantična osoba i sanjar, s osjetljivim karakterom. Vi odbijate vidjeti stvari iz isključivo racionalnog gledišta. Vama su osjećaji i emocije važniji. Važno je da sanjate i zamišljate.

Ne želite se okružiti ljudima koji ne vjeruju u romantiku i koji preferiraju logiku. Ako nešto ograniči raspon vaših emocija i osjećaja, odmah to odbacujete.

Izvor:  atma.hr

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *