Najtačniji na svijetu – Nostardamusov horoskop za znak Djevica

DJEVICA (23. kolovoz – 22. rujan)

Virgo – Zal – Analiza
Element: Zemlja
Vladajući planeti: Merkur, Saturn, Jupiter
Sretni brojevi: 12, 5 i svi djeljivi sa 5, 9, 20, 24, 32, 47, 60.
Prikladni darovi:
Za ženu: parfemi, pribor za crtanje ili slikanje, za šivanje, knjige vezane uz umjetnost.
Za muškarca: knjige, enciklopedije (jer su Djevice univerzalne, ponekad i genijalne!), upaljaći, kutije za cigarete, kvalitetna i žestoka pića.

Rodjeni u znaku Djevice imaju vrlo razvijen smisao za realnost, jasnoću u pogledima, racionalnost, oštroumnost i zapažanje – karakteristike, koje znaku donosi Merkur. Vrlo su analitični, sposobni i praktični, intuitivni i komercijalnoga duha, a posjeduju i veliku ljubav prema tehnici. Vole preciznost, nadarene su osobitim pamćenjem i nevjerojatnim razumom, kao i vještinom da prodru u bit stvari. Ponekad su i idealisti, dok im je temperament iznimno složen i zatvoren. Strani su im svi oblici egzibicionizma, a znaju biti i vrlo duhoviti – na svoj, specifičan način. Njihov način zivota je rezultat mnogih iskustava i zrelih razmišljanja. Djevice uvijek pozorno ispituju, analiziraju i kritiziraju, situaciju proučavaju do najsitnijih detalja, uvijek su spremni na nove obveze. Snalažljivi su u svakoj situaciji, osjetljivi su ljudi, ponekad strogi, što je samo maska za njihovu – plašljivost. Zato Djevice ne bi smjele previše sumnjati i pretjerivati u izbjegavanju životne realnosti. Kod njihovih se odluka javlja tvrdoglav kritički smisao koji ih odvraća od jasnog i objektivnog sagledavanja problema.
Zahvaljujući svojoj otvorenosti i izgledu koji zrači, Djevice mogu biti sjajne ličnosti ako svoje slabosti svedu na pravu mjeru i tako afirmiraju svoju zanimljivu i kompleksnu ličnost. One su blistavih govorničkih sposobnosti i razuma, iako mirne i raspoložene, pod uvjetom da se ne izazivaju njihovo negodovanje i žestoke reakcije. Obično su to osobe srednjeg, nekad i višeg rasta, skladne i proporcionalne građe. Crte lica su im profinjene i mladenački izgled znaju očuvati sve do poodmaklih godina života.
Žene su vrlo privlačne, mada ponekad i hladne; imaju velike čhi, najčesche smedje, sivozelene, dok im je kosa tamna.
Kod Djevica je Merkur mnogo stabilniji i praktičniji nego kod Blizanaca. Djevice su inteligentni analitičari koji posjeduju mentalnu kartoteku svega što vide i znaju, istančana osjetila okusa, vida, sluha i njuha. Oni nisu ‘djevičanski i bezgreshni’, naprotiv; znaju biti lukavi promatrači, otkrivaju svaku sitnicu, mane i pogreške svoje okoline. Obično im se nimalo ne svidja ono što vide, pa se ‘djevičanski’ povlače, mrmljajuci za sebe ono ‘Fuj, šokantno’. U posao znaju zaroniti ‘preko glave’, jer je rad – njihovo pravo božanstvo. Godi im logika, sustavnost, red i rad, analiza, rutina. Imaju osjećaj za efikasnost i metode rada, kartuzijanski duh, ali često i neuhvatljiv temperament, koji se ipak dobro adaptira na sve okolnosti i brine za sutrašnjicu. Vrlo su oprezni i ponekad ‘zakopčani’, obično nezavisni i uvjereni da samopouzdanje i samopoštovanje pružaju jedinki sreću i mirnu i čistu savjest.
Za Djevice bi najprikladniji bio termin – utilitarijanac, ili – praktičar. Detaljist i perfekcionist, rodjeni kritičar, ipak bi morao izbjegavati neke destruktivne kritike koje su najčešće negativne i beskorisne, a više glasovati za lijepo i pravedno. Pohvale ne voli previše, o ‘kovanju u zvijezde’ kod njega nema ni govora, kao ni o kompromisima – zato se nekad medju njima nailazi i na prave mizantrope.

One thought on “Najtačniji na svijetu – Nostardamusov horoskop za znak Djevica

 • 24th Juli 2018 at 6:01 pm
  Permalink

  Greetings, My name is Jeff, I work as a Business Consultant, and was doing research for another client when I came across your site sokak.ba. and thought I would message you on your contact form.

  After doing a quick analysis of your website, I noticed a couple of issues that are most likely causing people to leave without making contact.
  I really liked your website but noticed you weren’t getting a lot of traffic to your site and your Alexa ranking wasn’t as strong as it could be.

  https://TopTargetSEO.com

  I can get 1,000’s of visitors looking at sokak.ba, ready to buy your product, service or signup for your offer. Our advertising network of over 9000 websites provides a low cost and effective online marketing solution that actually works. We can help your business get more online quality traffic by advertising your business on websites that are targeted to your market.
  The internet is a vast entity and kick starting your online business doesn’t have to take a ridiculous amount of cash.
  We’ll send real people to see your web site starting almost immediately!

  In fact, I can get 10,000 highly targeted visitors to your website for as little as $29 just so you can test out our service.

  Right now to make things really exciting you can get 200,000 Targeted visitors to you site in 30 days for only $199. If you’d like to talk personally please give me a call at 480-457-0165 9 to 5 MST USA.

  I have a short video here that explains how everything works https://toptargetseo.com

  Best Regards,
  Jeff
  https://TopTargetSEO.com
  support@toptargetseo.com

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *