Šta obući za doček nove godine. Pogledajte savjete Fashion Guru – tportal

Prošla je još jedna godina, brzo. Svake godine je isto. Odjednom zabava kao u priči, a cijele godine ništa. I kada samo se konačno odlučili gdje, na red dolazi – što ćemo obući

Ok, riješili smo moment donjeg veša, možemo se baciti na ono što prvo svi vide na vama, to je odjeća, naravno, a kasnije je na vama kako zavodite.

Ako pravite doček u svom domu, uz prijatelje ili obitelj, također ne morate biti u onome u čemu inače hodate po kući, a to su obično razvaljene trenirke, zato zaobiđite tu varijantu za ovu noć. Nakon što ste ispekli večeru, napravili francusku i grah salatu, obukli crvene gaćice, mislim da trebate obući nešto ipak svečanije. Napravite sebi gala doček nove godine u svoja četiri zida, obavezno natjerajte i ukućane da se isto dotjeraju, da ne izgledate baš jako čudno. Sve što ima na sebi šljokice, bit će dobro, ako imate neku haljinu koja je malo svečana i teško vam je obući jer nemate prilika, ovo je ta prilika. Malo šminke, visoke potpetice i oprana kosa s kojim ukrasom, napravit će od vas zanosnu domaćicu.

Svjetlucave haljine PromoSvjetlucave haljine Promo Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Ako ste se možda odlučili da slavite na otvorenom, tu je već malo teže s ludim seksepilom i izazovnim haljinama te sandalicama. Svi znamo koliko je stepeni vani i da se nalazimo u sred zimskog perioda. Dakle, slojevito oblačenje je nešto što jednostavno ne možete izbjeći, jedino ako imate dobru pernatu jaknu do ispod koljena.

Pernate jakne Promo
Pernate jakne Promo Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Ako ne mislite ići dalje i skidati se, tako je svejedno što ćete odjenuti, ali dobre čizme ili tople cipele neće biti na odmet. Kao što smo i rekli, ako ne idete dalje, veseli make-up i neki ludi ukras na glavi bit će vam sasvim dovoljni uz jaknu ili kaput i veliki šal.

Disko klubovi ili neki drugi organizirani dočeci, idealni su da se pokažete u svom svojem zanosu. Budući da je Nova godina, možete na sebe staviti sve i svašta, tako da možda vaš partner dobije epileptični napadaj kad vas vidi tako bliješteću. Ja bih vam ipak sugerirao da smanjite broj šljokica zbog potencijalnih sudara koje možete prouzročiti, možda neko dobro ludo odijelo, nešto poput smokinga, izuzetno trendi za neki klupski doček, može isto tako i mini haljina ili maxi dužine ako ste u nekom hotelu ili restoranu gdje se takva toaleta i očekuje. Pod obaveznim bi bila i visoka potpetica, ako možete izdržati jer ipak ona daje taj izazovni izgled noge. Što se tiče torbica, tu možete dati mašti na volju, samo da je clutch torbica, vintage, high street brend ili rukotvorina.

Slavne ljepotice u odijelima Profimedia
Slavne ljepotice u odijelima Profimedia Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Kada ste odabrali komad koji ćete nositi, upotpunite ga bundom od umjetnog krzna da dobijete instant seksepil i glamurozni izgled. Uz to stavite velike naušnice ili ogrlicu, a za one hrabre cure – mrežaste čarape

Bunde od umjetnog krzna Promo
Bunde od umjetnog krzna Promo Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Izgledat ćete kao da idete ravno na holivudski doček nove godine, a znate onu da kako provedeš tu noć, takva će ti biti cijela godina. Iz iskustva znam da nije baš tako, ali dobar party se pamti barem godinu dana.

Izvor:  Fashion Guru,  tportal.hr

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *