Kako se pravilno našminkati!? Donosimo vam 5 beauty tretmana sa youtuba-a

Već nekoliko godina beauty video tutoriali uživaju veliku popularnost kod žena…

Iako na internetu možete pronaći svašta i puno toga nije najbolje kvalitete, u svijetu beauty blogera postoje i oni koji su doista majstori u šminkanju i njihova videa vam mogu biti od pomoći. Tu su naravno i profesionalni šminkeri poput vizažistice Lise Eldridge ili Desi Perkings, koje imaju svoje YouTube kanale i na njima objavljuju korisne savjete koje s lakoćom možete pratiti. U nastavku smo za vas odabrali 5 beauty tutoriala koji će vam zaista biti koristi:

 

1. Klasičan smokey eye look

Smokey eyes jedan je od najpopularnijih klasičnih lookova koji često u “kućnoj izvedbi” rezultira dojmom umorne pande. U svom video tutorialu Desi Perkins, vidjecete kako postići željeni dojam za sve prigode koji može baš svatko ponoviti.

 

2. “No makeup” look

Sian Lilly  prikazuje kako bi zaista “no makeup” look trebao izgledati. Bez suvišnih slojeva proizvoda, jednostavan i brz način apliciranja.

3. Različite tehnike nanošenja rumenila

Rumenilo je proizvod koji nam omogućuje da izgledamo svježe i zdravo, no njegovo nanošenje ipak nije tako jednostavno. U velikom broju slučajeva kod mnogih žena niste sigurni gledate li u rumenilo ili problematično stanje kože. Wayne Goss u svom video tutorialudemonstrira čak 5 različitih načina nanošenja rumenila, između kojih se možete odlučiti za onaj koji vam se najviše sviđa ili odgovara vašem licu.

4. Tamne nijanse ruževa

Lisa Eldridge prikazuje kako nositi tamne nijanse ruževa a opet izgledati glamurozno.

5. Highlighting & contouring

I za kraj, vratimo se osnovama stvaranja volumena na licu igrom svijetla i sjene poznatije pod nazivom konturiranje.U ovom video tutorialu otkrijte kako ispravno osjenčati lice, a da pritom ne izgledate neuredno ili prenašminkano.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *